Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Nieuwe Maan In Waterman 24 01 2020

De Nieuwe Maan in Waterman van 24 januari 2020.

De Nieuwe Maan in Waterman van 24 januari 2020.

De Nieuwe Maan is het magische moment wanneer de Maan en de Zon samensmelten.

De Maan laadt zich dan op met de kracht van de Zon als voorbereiding op haar nieuwe maandelijkse cyclus van groei. Iedere Nieuwe Maan is voor ons op Aarde een moment van geboorte, van een nieuw begin. 

De eerste Nieuwe Maan van 2020 valt op 4°22 in het luchtteken Waterman en staat vierkant op de planetair Heerser, Uranus in Stier, de planeet van het Onverwachte en Onvoorspelbare en is planetaire Heerser van Waterman. De eigenzinnige Waterman stelt vrijheid en onafhankelijkheid op de eerste plek.

Het vierkant van de direct lopende Uranus in Stier met de Nieuwe Maan in Waterman conjunct de vaste ster Dabih leidt in sociale en maatschappelijke processen tot uitdagingen, onverwachte gebeurtenissen, crisissituaties en onzekerheid. Venus in Vissen vierkant Mars in Boogschutter kan daarnaast in alle vormen van relaties problemen veroorzaken vanwege een grote behoefte aan onafhankelijkheid.

Het ziet er naar uit dat de weg naar harmonie en vrede nog ver te zoeken is. 

Gelukkig krijgt de Nieuwe Maan planetaire ondersteuning!

Mercurius in Waterman sextiel Mars in Boogschutter stimuleert mentale processen, zoals flexibiliteit, gedrevenheid, vechtlust, initiatief, helder denken en daadkrachtig reageren op onverwachte veranderingen. 

Mentaal en emotioneel gefocust blijven is de sleutel tot geluk, liefde en succes in deze rusteloze tijd van snelle veranderingen.

Venus in Vissen sextiel Jupiter in Steenbok verzacht, brengt rust en kalmte, liefde en begrip, overal waar er sprake is van chaos en spanning. 

De Nieuwe Maan van 24 januari 2020 vraagt om voorzichtigheid, flexibiliteit, terughoudendheid en gezond verstand, om angst los te laten, te vertrouwen, door te zetten en om alles in een ander perspectief te zien.

Velen van ons hebben moeite met veranderingen in het leven.

Veranderingen in het leven bieden juist nieuwe kansen! 

Het leven aanvaarden zoals het is en maakt dat je jezelf kan zijn en dat ook kan blijven, ook al heerst er chaos om je heen en in de wereld waarin we leven.

Durf vrij en onafhankelijk te zijn, van wie of wat dan ook. 

De boodschap van deze Nieuwe Maan in Waterman is: accepteer jezelf en de wereld om je heen.

Breek met het verleden en laat los wat niets toevoegt aan je leven, zoals zelf opgelegde beperkingen, slechte gewoonten of verslavingen en afhankelijk zijn van personen, dingen of overtuigingen.

Deze Nieuwe Maan is heel bijzonder, want alle planeten lopen met deze Nieuwe Maan direct en dat gebeurt geen tweede keer dit jaar!

Dus alles waar je nu mee begint of besluit, heeft de allergrootste kans van slagen!

Het effect van de Nieuwe Maan in Waterman van 24 januari 2020 duurt vier weken tot de Nieuwe Maan in Vissen van 23 februari 2020. De beste tijd voor een nieuwe start, besluit en voor het starten van nieuwe projecten is tijdens de eerste twee weken van deze nieuwe maancyclus. 

Deze wassende fase van de Maan duurt van 24 januari tot 9 februari 2020, de Volle Maan in Leeuw.

Blessed New Moon! 

error: Content is protected !!