Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023

De Volle Maan symboliseert de tegengestelde krachten of polariteiten in het leven.

De polariteit Tweelingen/Boogschutter is een mentale as, waarbij het bij het veelzijdige Tweelingen gaat om ‘het vergaren van kennis’ en de visionaire Boogschutter ‘het hogere ervaren en diepere betekenis ervan’ vertegenwoordigt. Jupiter, de planetair heerser van Boogschutter heeft zich naar de Noordknoop in Stier geschaard en vormt een mooie verbinding met Saturnus in Vissen.

Met deze verbinding zijn we op de goede weg….

We worden ons meer bewust van wat er ontbreekt of ontbreekt in ons leven, met name met betrekking tot zelf-ontwikkeling, educatie, studie en reizen.

De Volle Maan in Boogschutter verlicht je pad en laat je vleugels spreiden….
Het doet ons verlangen naar avontuur en over de horizon durven kijken.

De rode planeet Mars in Leeuw inspireert met pittige driehoek om je vliegend tapijt in beweging te krijgen en te ontsnappen…om op reis te gaan, actief of in de geest….

Schrijf je in voor die cursus of organiseer een workshop, ga naar een lezing, maak een mooie reis, een weekendtrip of laat alles van je afglijden met een mooie boek of een film.

Deze vernieuwende Volle Maan daagt ons uit om verder te kijken dan we al kunnen zien, naar alles wat in ons vermogen ligt, zeker op dit moment nu je aan het loslaten bent wat je niet langer dient.

Saturnus in Vissen voegt een vleugje voorzichtigheid toe, waardoor er een goede balans wordt gevonden tussen leren en ervaren.

De energie van de Volle Aardbeien Maan op 13º18 in het vuurteken Boogschutter kan belangrijk nieuws brengen.

Mercurius (Heer van Tweelingen) en Uranus in Stier vormen bijna een exacte conjunctie, dus we mogen grootse onthullingen en onverwachte ontwikkelingen verwachten in de media.

Verwacht het onverwachte, of het nu goed nieuws of minder goed nieuws is.

Doe de dingen waar je van droomt, maar nog niet hebt gedaan….
Haal verloren tijd in en leer van waar je spijt van hebt.
Van wat is geweest, kun je leren.
Van wat komen gaat, kun je groeien.

Invloed van deze Volle Maan op alle dierenriemtekens (ascendant, Zon of Maan in Boogschutter)

RAM
De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 valt voor Ram in het negende Huis van Hoger Bewustzijn, Kennis, Betekenis, Spirituele Overtuigingen en Inzichten, verre reizen en levensbeschouwing.
Deze Volle Maan kan helpen om doelen en ambities of spiritueel doel helder voor ogen te krijgen. Zoek het avontuur, denk groter, geloof in je dromen! Een mooi moment van spirituele groei, voor een studie of om op reis te gaan en de wereld vanuit een ander perspectief te bekijken.
Dit is het moment om iets af te ronden, een keuze te maken en vakantieplannen te maken of op vakantie te gaan.
In juridische zaken kunnen er complicaties of een doorbraak zijn. Het pad wordt een beetje duidelijker, de horizon opent zich om iets te manifesteren. Blijf je verwonderen en laat je niet weerhouden door angst voor oordeel of om te falen.

STIER
De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 valt voor Stier in het achtste Huis van de Ziel, Gedeelde Bronnen en Intimiteit.
Het gaat om het vinden van evenwicht en bewustwording, als het gaat om gedeeld vermogen, veiligheid, zekerheid en intimiteit. Je eigenwaarde, vooral hoe je je gewaardeerd voelt.
Bereid je voor op iets belangrijks in je leven dat in de komende twee weken zal worden getransformeerd. Dit is het moment om te ontspannen, om los te laten, vooral als je de laatste tijd bezig bent geweest met de praktische en financiële aspecten.
Een ]stagnerende persoonlijke situatie kan worden opgelost. Een karmische of financiële schuld kan worden losgelaten.

TWEELINGEN
De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 valt voor Tweelingen in het zevende Huis van Relaties. Hier gaat het om je individuele identiteit en de relatie die je met anderen deelt.
Kun jij jezelf zijn in je relatie of bij anderen? Wie of wat belemmert jou om jezelf te zijn?
In je sociale kring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen tot stand gebracht of verbroken. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor alle partijen een nieuwe weg.
Laat je jezelf horen en het universum zal je horen! Nieuwe onderhandelingen zijn mogelijk of een contract kan worden verbroken zowel in werkverband als persoonlijke partnerschappen om de weg vrij te maken naar veiligheid, stabiliteit en kracht. De kracht van de Volle Maan zal helpen om een situatie te verhelderen zoals de ware gevoelens en ware bedoelingen van de partner.

KREEFT
De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 valt voor Kreeft in het zesde Huis van Gezondheid, dagelijkse routine, werk en gewoonten en zelfs huisdieren!
Een werkproject is tot bloei gekomen, maar wat heeft het je naast stress, overwerk gebracht? Ben je tevreden met het resultaat? Kreeft bevindt zich in een periode van introspectie en innerlijke groei, dus dit is een prachtige Volle Maan om te stoppen met een nare gewoonte en deze ook vol te houden, een gezondheidsprobleem aan te pakken of de resultaten te zien van een gevolgd dieet of trainingsprogramma of gewoon even een time-out te nemen om jezelf op te laden.
Op je werk of in je praktijk komt een oplossing en als dat uitblijft, onderneem dan nu actie om het proces te versnellen!

LEEUW
De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 valt voor Leeuw in het vijfde Huis van Liefde, Emoties en Zelfexpressie. Deze bruisende Volle Maan kan een nieuwe liefdesverbinding of creatief project doen versterken of beëindigen. Een ontluikende romance kan vaste vormen aannemen of je gaat je creatieve talenten ten volle benutten! Je hebt het gevoel alsof je iets mist of er is een onvervuld verlangen naar iets of iemand. Tijd om een volgende stap te zetten, maar Saturnus in Vissen is voorzichtig en wijst je met deze Volle Maan ook op de nadelen. Beter voorkomen dan genezen! Misschien heb je de behoefte om jezelf te onthechten van een creatief of persoonlijk project of iemand. Het gaat erom wat jou gelukkig maakt, jouw emotionele welzijn, jouw zelfexpressie. Laat verwachtingen van anderen los en doe iets waar je warme hart naar uitgaat.

MAAGD
De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 valt voor Maagd in het Huis van Familie en Huis en laat concrete plannen zien om te verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing, renovatie of er zijn er veranderingen in en om het huis om een eigen plekje te creëren om jezelf te kunnen zijn. Het gaat om grenzen stellen in letterlijke en figuurlijke zin, een hereniging met familie of met het land van herkomst. Deze Volle Maan brengt een oplossing voor een gespannen situatie in je relatie of gezin, school, conflict met buren of woonomgeving. Deze Volle Maan gaat over het opruimen van het oude om plaats te maken voor het nieuwe, kortom een frisse wind door je huis met kans op stabiliteit. Laat dat perfectionisme los. Je kunt nu eenmaal niet alles perfect doen, niemand kan dat of verwacht dat van je. Dat doet alleen jijzelf.

WEEGSCHAAL
De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 valt voor Weegschaal in het derde Huis van Communicatie.
Deze Volle Maan biedt een geweldige kans om hulp te vragen en feedback te krijgen over een creatief project, een zakelijk of romantisch advies. Het gaat er niet alleen om met wie je communiceert, maar ook hoe je communiceert. Richt je energie naar je sociale omgeving en maak bewust tijd om een gesprek te voeren en spreek de waarheid. Weegschaal mag goed nieuws verwachten over een zakelijke deal of financiële regeling.
Misverstanden in de familie of met buren kunnen met deze Volle Maan worden rechtgezet. Ook kan er sprake zijn van een belangrijk document, ​​onverwachte belangrijke informatie, een complicatie of een doorbraak in een juridische kwestie. Er kan officiële berichtgeving zijn over een situatie met een broer of zus, buren of gemeenschap. Pas op dat je niet verstrikt raakt in roddels en achterklap, want onschuldig commentaar kan gemakkelijk verkeerd worden opgevat als kritiek.

SCHORPIOEN
De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 valt voor Schorpioen in het tweede Huis van Financiën, waardebepaling en gevoel van eigenwaarde. Er komt met deze Volle Maan meer geld binnen door loonsverhoging, andere baan of meer omzet in je onderneming. Je zou in de verleiding kunnen komen om een investering te doen, een grote aankoop of iets vervangen.
Deze Volle Maan is gunstig om een bestaande geldsituatie te regelen en om nieuwe vorm te geven aan jouw verdien-, spaar- en bestedingspatroon, een afspraak maken bij de bank of financiële instelling of om een budgetplan op te stellen. Kijk naar jouw tijd en geld de afgelopen zes maanden naartoe zijn gegaan. Welke activiteiten zijn jouw investering meer dan waard? Blijf toegewijd aan je toekomst jezelf te belonen voor alles wat je tot nu toe hebt gedaan.

BOOGSCHUTTER
De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid en is de voorbode van een nieuwe krachtige cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng.Deze Volle Maan maakt de balans op van je levensstijl, persoonlijke doelen, ambities en strategische planning. Deze Volle Maan vraagt je om alles in je leven dat niet past bij wie je bent of wilt zijn, los te laten. De belangrijkste relatie die je hebt is met jezelf. Je verandert en groeit voortdurend. Wanneer je jezelf volledig accepteert wordt het ook makkelijker om de relatie met anderen aan te gaan.
In het licht van de Volle Maan zie je alles veel duidelijker, wat werkt en wat niet, zodat duidelijke stappen kunnen worden gezet. Een persoonlijke hartenwens kan in vervulling gaan, nu kan iets tot voltooiing worden gebracht.

STEENBOK
De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 valt voor Steenbok in het twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn en laat een broodnodige periode zien van rust, introspectie, ontspanning en meditatie. Tijd voor pauze, tijd voor het onderbewuste…tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen om innerlijk evenwicht te (her)vinden. Deze Volle Maan raakt je op een subtiele en spirituele manier. Hierdoor wil je alleen zijn om jezelf op je innerlijke leven te concentreren en jezelf te bevrijden van complexen of belemmeringen die je verhinderden om vooruit te komen. Maak contact met je Hogere Zelf. Dromen zijn lucide en voorspellend en je intuïtie is sterker. Deze emotionele Volle Maan kan diepgewortelde angsten oproepen, gevoelens die te maken hebben met stabiliteit, beperkingen, jouw plaats in de wereld. Een goed moment voor een vorm van therapie of voor het omgaan met onderdrukte emoties. Dus geen moment voor actie, maar voor dromen, intuïtie, inspiratie en jezelf opladen.

WATERMAN
De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 valt voor Waterman in het elfde Huis van Sociale Processen en Betrokkenheid, Vriendschappen, Sociale netwerk en Gemeenschappen.
Iedere Volle Maan weerspiegelt alles wat verborgen is, onbekend voor je is of weerspiegelt een situatie uit het verleden. Deze Volle Maan brengt dingen aan het licht waardoor Waterman zou kunnen besluiten dat het tijd is om een vriend, netwerk of groep vaarwel te zeggen. Waterman zou zich aangetrokken kunnen voelen tot een nieuwe groep die meer aansluit bij jouw ideeën en toekomstdromen. Let op je uitgaven wanneer je uitgaat of met vrienden. Wees erop voorbereid dat anderen van jouw sociale groep hetzelfde voelen, aangezien de Volle Maan onverwachte verschuivingen in de groepsdynamiek met zich meebrengt.

 

VISSEN
De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 valt voor Vissen in het tiende Huis van Carrière, Reputatie en Status. Deze Volle Maan beïnvloedt je carrière, of je nu een belangrijk project afrondt, een baan beëindigt of hoopt meer of minder verantwoordelijkheid of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Je verdient erkenning en beloning voor het werk dat je doet op emotioneel, mentaal en zelfs spiritueel niveau. Je wordt nu beloond voor je inzet en professionele en/of emotionele steun die je anderen hebt gegeven. Kom in actie om je ambities waar te maken.
Laat anderen maar praten, maar ga je eigen weg.
Er gaan dingen veranderen in je carrière wanneer je merkt dat iets niet gevoelsmatig meer bij je past. Deze Volle Maan is dus de opmaat naar een periode waarin er dingen gaan veranderen in je carrière of je houding ten aanzien van je werk gaat veranderen.

 

error: Content is protected !!