Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Volle Maan in Ram van 13 oktober 2019 

De Volle Maan in Ram van 13 oktober 2019 

Met Volle Maan staat de Zon tegenover de Maan en laat de tegenstrijdige krachten of polariteiten in je leven zien. Zoals de Nieuwe Maan een nieuw begin laat zien, gaat de Volle Maan over het einde, het loslaten.

De Volle Maan, het magische moment dat Zon en Maan precies tegenover elkaar staan, is een moment van voltooiing.

We worden met de Volle Maan bewust van onze diepste verlangens en innerlijke strijd om deze verlangens in vervulling te laten gaan of blokkades los te laten.

De energie van de verhoogde emotionele kracht van deze Volle Maan staat je bij om eventuele uitdagingen te overwinnen. Het loslaten van nare gewoonten, negatieve gevoelens, afscheid nemen van de persoon die jou niet gelukkig maakt, afscheid nemen van een baan die niet bij je past. Opruimen van oude kleding of spullen die je niet meer nodig hebt. Alles wat oud, vergeten en versleten is wordt opgeruimd.

De drie dagen voor en de drie dagen na een Nieuwe of Volle Maan zijn bijzonder krachtig om lichamelijke, mentale en emotionele blokkades te kunnen vrijgeven.

Deze intense Volle Maan in het sterrenbeeld Andromeda kan een persoonlijke of relatiecrisis veroorzaken, maar biedt ook kansen op liefde, geluk en verzoening, persoonlijke groei, succes en hervorming.

Deze Volle Maan op 20°14 in het vurige Ram staat vierkant op Pluto in Steenbok en dat leidt tot intense emoties en defensief, dwangmatig en destructief gedrag in relaties wanneer er sprake is van verborgen gevoelens, drijfveren of boosheid of angst om controle te verliezen. 

Emotionele machtsstrijd kan een relatiecrisis veroorzaken. Jaloezie, manipulatie, schuldgevoelens, pesten, seksueel misbruik of huiselijk geweld, maar ook persoonlijke geheimen of familiegeheimen kunnen worden onthuld.

De Volle Maan vierkant Pluto in Steenbok kan tot onverdraagzaamheid en racisme leiden. 

Tijdens de Volle Maan in Ram op 13 oktober 2019 is Venus in Schorpioen precies tegenovergesteld aan retrograde Uranus in Taurus en dat kan de oorzaak zijn van wereldwijde onrust op de financiële markten.

De Volle Maan vierkant de intense Pluto in Steenbok dwingt je als het ware om je angsten te overwinnen. 

De positieve driehoek van de Volle Maan met de optimistische Jupiter in Boogschutter maakt het gemakkelijker om bewust te worden van het hoe en waarom van deze intense emoties en deze bespreekbaar te maken.

Iedere crisis is ook een kans om te transformeren en te evolueren. 

Jupiter biedt openingen en oplossingen in de vorm van een ontmoeting met invloedrijke personen. 

Met openheid, eerlijkheid, wederzijds respect en begrip kunnen er nieuwe persoonlijke en zakelijke partnerschappen worden gesloten.

Deze intense Volle Maan brengt uitdagingen, maar ook voldoende mogelijkheden om vooruitgang te boeken en problemen voor eens en voor altijd op te lossen. 

Je moet het wel zelf doen, zoals Ram dat wil. 

Verandering begint immers bij jezelf.

Blessed Full Moon!

error: Content is protected !!