Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Volle Maan 🌕 in Maagd ♍️ van 24 februari 2024

De Zon in Vissen en de Maan in Maagd staan tegenover elkaar en vormen zo de Volle Sneeuwmaan.

De Volle Sneeuwmaan of IJsmaan valt op 5º23 in het Aardeteken Maagd en symboliseert de zuivere kiemkracht van de natuur.

Het aardeteken Maagd (het aardse lichaam) wordt geregeerd door Mercurius (de geest).

Deze Volle Maan vraagt om de emotionele en spirituele verbinding met het fysieke lichaam te herdefiniëren en in balans te brengen.

Venus is conjunct Mars in Waterman tijdens deze Volle Maan.
Deze conjunctie vormt een toenemend spanningsvierkant met Jupiter in Stier, wat het allemaal meer dynamisch en uitdagend maakt.

De Zon is conjunct Mercurius en Saturnus in Vissen waardoor we te maken krijgen met kritiek, zelfkritiek, spijt, onmacht, schuldgevoel, martelaarschap, vluchtgedrag en zelfdestructief gedrag.

Het heeft geen zin om spijt te hebben over iets wat vroeger niet is gelukt.
Wees niet zo hard voor jezelf.

Deze Volle Maan laat met Jupiter in Stier en asteroïde Ceres in Steenbok een bemoedigende grote driehoek zien in het element Aarde.

Gemoedsrust, goede voeding, meer beweging, meer water, dat is wat jouw lichaam nodig heeft.

Juist in deze tijd waarin we ons voorbij dreigen te lopen is het goed om terug te gaan naar de basis waar alles ooit begon.

Terug naar de natuur, ‘met je voeten in de aarde en je hoofd in de hemel’.
Moeder Aarde.

Zorg voor een goede planning om je tijd zo efficiënt mogelijk te in te delen.
Stel niet langer uit wat je al die tijd had willen doen, verbeteren of voltooien of stop met iets dat stress veroorzaakt of schadelijk is voor je gezondheid. Heel jezelf.

Door de oppositie van de Volle Maan met Saturnus in Vissen zijn de komende twee weken gunstig om juist dat te doen. Stapsgewijs, maar gestaag.

Iedereen met de ascendant of persoonlijke planeten tussen 0º en 10º in vaste tekens (Stier, Leeuw, Schorpioen en Waterman) voelt deze Volle Maan het meest.

Invloed van deze Volle Maan op alle dierenriemtekens: (ascendant)

RAM ♈️ (20 maart – 19 april)
De Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 laat het resultaat of de vooruitgang zien van een project of je krijgt erkenning voor het werk dat je hebt gedaan. Ook is dit een goed moment om werk te herbeoordelen, te delegeren, af te ronden of om een eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen, bestaande projecten op het werk of thuis af te ronden en grote schoonmaak te houden in je dagelijkse routine. Blijf wel binnen je grenzen.
Deze Volle Maan is ook een geweldig moment om te stoppen met een nare gewoonte en dat ook vol te houden, een gezondheidsprobleem aan te pakken of gewoon even een time-out te nemen om jezelf op te laden.

STIER ♉️ (20 april – 20 mei)
De Volle Maan van 24 februari 2024 in Maagd (5e Huis van de Liefde, Zelfexpressie, Creativiteit, Romantiek en Plezier vormt een driehoek met Stier. Deze Volle Maan belooft onvergetelijke en liefdevolle momenten! Deze Volle Maan versterkt een liefdesband, maar gaat ook over loslaten waar je geen vreugde (meer) aan beleeft. Een ontluikende romance kan vaste vormen aannemen of je gaat je creatieve talenten ten volle benutten! Geweldig moment om een creatief project te voltooien het resultaat te laten zien of het ten gelde te maken. Deze Volle Maan laat een ontmoeting zien met iemand die verfijnd is en waarden hoog in het vaandel heeft. Laat externe verwachtingen los en doe iets waar jij gelukkig van wordt.

TWEELINGEN ♊️ (21 mei – 20 juni)
De Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 valt in jouw Huis van Familie en Huis en deze staat vierkant op Tweelingen. De Volle Maan daagt je uit om thuis orde op zaken te stellen en de dingen beter te organiseren rondom een verhuizing, verbouwing of grote schoonmaak
Verschuil je niet achter werk in huis, maar richt je ook op het oplossen van dringende emotionele problemen met familie of gezinsleden.
Deze Volle Maan gaat over het opruimen van het oude om plaats te maken voor het nieuwe, kortom een frisse wind door je huis met kans op stabiliteit. Doe alles volgens schema en probeer niet alles tegelijk te doen, want dan komt er niets van terecht.

KREEFT ♋ (21 juni – 21 juli)
De Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 vormt een sextiel met Kreeft. Met deze planetaire samenwerking is het makkelijker om dingen in de familie of het gezin bespreekbaar te maken.
De analytische energieën van Maagd worden proactief verenigd met jouw intuïtieve aanpak.
Misverstanden in de familie of met buren kunnen met deze Volle Maan worden rechtgezet. Ook kan er sprake zijn van een belangrijk document, ​​onverwachte belangrijke informatie, een complicatie of een doorbraak in een juridische kwestie. Ook is dit een goed moment voor de voltooiing van een creatief project.

LEEUW ♌️ (22 juli – 21 augustus)
De Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 valt in jouw Huis van Financiën en deze is van grote invloed op jouw financiële situatie en gevoel van eigenwaarde.
Kijk naar waar jouw tijd en geld de afgelopen zes maanden naartoe zijn gegaan. Welke activiteiten zijn jouw investering meer dan waard? Er komt met deze Volle Maan meer geld binnen door loonsverhoging, andere baan of meer omzet in je onderneming. Je zou in de verleiding kunnen komen om een investering of grote aankoop te doen of iets te vervangen. Gunstig moment om een afspraak maken bij de bank of financiële instelling om zaken te regelen of een budgetplan op te stellen.

MAAGD ♍️ (22 augustus – 21 september)
De Volle Maan van 24 februari 2024 in het Huis van Persoonlijkheid vormt een conjunctie met Maagd. Dit moment mag worden gezien als de kosmische richtingaanwijzer voor 2024.
In het licht van de Volle Maan zie je alles veel duidelijker, wat werkt en wat niet, zodat duidelijke stappen kunnen worden gezet. Een geweldig moment om je levensstijl te analyseren, te verfijnen, reflecteren en aanpassingen te doen in je persoonlijke leven, je uiterlijke verschijning, thuis en op het werk.
Deze Volle Maan vraagt je om alles in je leven dat niet past bij wie je bent of wilt zijn, los te laten.
De belangrijkste relatie die je hebt is met jezelf. Je verandert en groeit voortdurend. Wanneer je jezelf volledig accepteert wordt het ook makkelijker om de relatie met anderen aan te gaan.

WEEGSCHAAL ♎️ (22 september – 22 oktober)
De Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 valt in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten en dat laat een periode zien van rust, introspectie, ontspanning en meditatie. Tijd voor pauze, tijd voor het onderbewuste…tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen om innerlijk evenwicht te (her)vinden. Deze Volle Maan raakt je op een subtiele en spirituele manier. Hierdoor zoek je de stilte om jezelf op je innerlijke leven te concentreren. Maak contact met je Hogere Zelf. Het kan zijn dat je je geloof in twijfel trekt of op zoek bent naar tastbaar bewijs.
In plaats van te veel te analyseren moet je proberen om meer te vertrouwen op je eigen subjectieve ervaringen.

SCHORPIOEN ♏️ (23 oktober – 21 november)
De Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 valt in het Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties. Iedere Volle Maan weerspiegelt alles wat verborgen of onbekend voor je is of weerspiegelt een situatie uit het verleden. Deze Volle maan vormt een sextiel met Maagd en deze planetaire samenwerking vraagt Schorpioen om meer tijd vrij te maken om te socialiseren, maar ook om kritisch te zijn. De Volle Maan vraagt Schorpioen: op wie kun je bouwen? Wie voegt waarde toe aan je leven en wie niet? Iets komt in de komende twee weken tot voltooiing in je sociale kring.

BOOGSCHUTTER ♐️ (22 november – 20 december)
De Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 (Huis van Carrière, Status en Bestemming) vormt een vierkant met Boogschutter. Dit spanningsveld beïnvloedt je carrière, of je nu een belangrijk project afrondt, een baan beëindigt of hoopt meer of minder verantwoordelijkheid op je werk of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Vat kritiek niet persoonlijk op, maar zie het als een aanmoedigende push waar je wat mee kan. Er gaan dingen veranderen in je carrière of je houding ten aanzien van je werk of levenspad gaat veranderen wanneer je merkt dat iets niet gevoelsmatig meer bij je past.
STEENBOK ♑️ (21 december – 18 januari)
Op 24 februari 2024 is er een Volle Maan in Maagd en deze vormt een constructieve driehoek in Aarde met Steenbok. Met deze Volle Maan in het negende Huis van Hoger Bewustzijn, voltooi je feitelijk een cyclus die zes maanden geleden begon. Deze Volle Maan kan helpen om doelen en ambities of spiritueel doel te verhelderen. Een mooi moment van spirituele groei, voor een studie of om op reis te gaan en de wereld vanuit een ander perspectief te bekijken. In juridische zaken kunnen er complicaties of een doorbraak zijn. Het pad wordt een beetje duidelijker, de horizon opent zich om iets te manifesteren. Blijf je verwonderen en laat je niet weerhouden door angst voor oordeel of om te falen. Ga verstandig met je energie om, want deze Volle Maan vraagt emotionele en fysiek veel van je.

WATERMAN ♒️ 19 januari – 17 februari)
De Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën en Intimiteit. Het gaat om het vinden van evenwicht en bewustwording, als het gaat om gedeelde bronnen en veiligheid, zekerheid en intimiteit.
Een blokkade kan worden verwijderd om een stagnerende persoonlijke situatie op te lossen. Een karmische of financiële schuld kan worden losgelaten. Geen goed moment om je geliefde te bekritiseren of de schuld te geven van iets. Je eigenwaarde, vooral hoe je je gewaardeerd voelt op je werk en in je relatie, zijn nu ook factoren waarmee je rekening moet houden. Er zijn onverwachte inkomsten vanwege derden, zoal je fiscale partner. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door deze Volle Maan begunstigd.

VISSEN ♓️ (18 februari – 19 maart)
De Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 in jouw 7e Huis van Relaties vormt een oppositie met Vissen. In je sociale kring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen tot stand gebracht of verbroken. Deze Volle Maan laat zien of een relatie die medio september 2023 is begonnen tot volle bloei is gekomen of juist niet.
Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor alle partijen een nieuwe weg. Ga jezelf niet ergeren aan je partner of kritiek leveren, want niemand is perfect, jij ook niet.
Nieuwe onderhandelingen zijn mogelijk of een contract kan worden verbroken zowel in werkverband als persoonlijke partnerschappen om de weg vrij te maken naar veiligheid, stabiliteit en kracht.

 

error: Content is protected !!