Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Volle Maan In Kreeft 27 12 23

De Volle Maan in Kreeft van 27 december 2023

Het jaar 2023 begon met een Volle Maan in Kreeft (6 januari 2023) en het jaar eindigt ook met een Volle Maan in Kreeft.

De Nieuwe Maan in Kreeft van 17 juli 2023 was het beginpunt voor deze Volle Maan.
Deze Volle Maan is dus de cumulatie van de laatste zes maanden, van wat een half jaar geleden mee is begonnen. De Volle Maan kan ook een openbaring betekenen en inzichten geven om te heroriënteren, te herpakken en te verbeteren.

Met de Volle Maan in het Waterteken Kreeft, de Koude Maan of Maan van de Langste Nacht, viert nostalgie en emotionele veiligheid de boventoon.

In de dagen van kerstmis en Yule, de tijd van lichtjes en magie, gaan onze gedachten naar alle gebeurtenissen van de afgelopen zes maanden.

De samenwerking van de Volle Maan met de (nog) retrograde Jupiter in Stier en Saturnus in Vissen brengt ons, op de dag dat de Gewonde Genezer Cheiron in Ram weer direct gaat, wijze inzichten die zowel confronterend als helend zijn.

De rode actieplaneet Mars heeft zich met deze Volle Maan naast de retrograde Mercurius in Boogschutter geschaard. Mars maakt de slapende Mercurius wakker, want deze gaat op 2 januari 2024 direct! Met dit mentale aspect wordt licht geworpen op alles wat onduidelijk was.
Met dit aspect kunnen we bijzonder nieuws verwachten!

Venus in Schorpioen vormt een helende driehoek met Neptunus in Vissen.
Luister naar je innerlijk stem!
Neem de tijd om tot jezelf te komen en bij te komen van alle hectiek…
Ga de verstilling in…Noem het emotioneel escapisme, maar dan op een goede manier…
Omring je met zachtheid…een mooie film, een wandeling in de natuur, een mooi boek lezen of creatief bezig zijn…

De Volle Maan in het Waterteken Kreeft nodigt uit om het kind in jezelf te koesteren…
Overvloed van water…Er worden tranen vergoten met deze Volle Maan, van verdriet, maar ook van vreugde….
Er is zoveel waar we dankbaar voor mogen zijn.

Alles wat leeft is energie, dus is aan verandering onderhevig.
Je hoeft niet bang te zijn voor verandering.
Verandering maakt deel uit van het leven en werkt niet tegen ons.
Laat gaan wat er niet meer is of kan zijn ….
Zie dan de schittering van het pad wat voor je ligt.

De invloed van deze Volle Maan op alle dierenriemtekens: (lees: ascendant)

RAM (20 maart – 19 april)
De Volle Maan in Kreeft van 27 december 2023 in het Huis van Familie en Huis laat zien dat een situatie thuis tot een eind komt, zoals de kans om jezelf te bevrijden van een beperkende gezinssituatie of woonomgeving. Deze Volle Maan gaat over het opruimen van het oude om plaats te maken voor het nieuwe. Zorg voor jezelf. Je kunt er pas voor anderen zijn of succes hebben in je carrière als er innerlijke rust is.

STIER (20 april – 20 mei)
De Volle Maan in Kreeft van 27 december 2023 valt voor Stier in het derde Huis van Communicatie.
Je moet extra hard je best doen om je boodschap en je gevoelens over te brengen. Deze Volle Maan vraagt je om duidelijk te zijn over je woorden, maar ook over je gevoelens.
Kun je verwoorden wat je voelt? Pas op met wat je zegt en hoe je iets zegt, want woorden kunnen verkeerd vallen. Wees op je hoede voor roddel en praat ook niet over anderen.

TWEELINGEN (21 mei – 20 juni)
De Volle Maan in Kreeft van 27 december 2023 valt voor Tweelingen in het tweede Huis van Financiën, waardebepaling en gevoel van eigenwaarde.
Deze Volle Maan gaat over financiële veiligheid, Tweelingen. Je bent gevoelig voor impulsaankopen op het internet, dus wat je verdient gaat er net zo snel weer uit.
Zorg voor financiële zekerheid door financiële strategieën aan te passen met een budget- of spaarplan!

KREEFT (21 juni – 21 juli)
De Volle Maan in Kreeft van 27 december 2023 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid en is de voorbode van een nieuwe krachtige cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Je zorgt voor anderen, maar ontzegt jezelf de kans om voor jezelf te zorgen. Je doet niet alleen jezelf tekort, maar anderen krijgen niet de ware jij te zien, die het waard is om te leren kennen en lief te hebben.

LEEUW (22 juli – 21 augustus)
De Volle Maan in Kreeft van 27 december 2023 in het twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn vraagt je om eerlijk naar jezelf te zijn. Deze Volle Maan vraagt je om je gevoelens toe te laten, toegeven of erkennen.
Deze emotionele Volle Maan kan diepgewortelde angsten oproepen, gevoelens die te maken hebben met stabiliteit, beperkingen en je plaats in de wereld. Het gaat nu om vertrouwen in jezelf om met nieuw elan maatschappelijke stappen vooruit te zetten.

MAAGD (22 augustus – 21 september)
De Volle Maan in Kreeft van 27 december 2023 valt voor Maagd in het elfde Huis van Groepsdynamiek, Sociale Processen, vriendschappen, groepen en verenigingen.
Iedere Volle Maan weerspiegelt alles wat verborgen en onbekend voor je is of weerspiegelt een situatie uit het verleden. Deze Volle Maan brengt duidelijkheid over je sociale netwerk en vriendschappen. Op wie kun jij vertrouwen? Omring je met gelijkgestemden om een gezamenlijk project tot stand te brengen.

WEEGSCHAAL (22 september – 22 oktober)
De Volle Maan in Kreeft van 27 december 2023 valt voor Weegschaal in het tiende Huis van Carrière, Reputatie en Status. Er gaan dingen veranderen in je carrière of je houding ten aanzien van je werk of levenspad gaat veranderen wanneer je merkt dat iets niet gevoelsmatig meer bij je past. Deze Volle Maan vraagt je om duidelijk te zijn over je carrière. Volg je je eigen pad of het pad dat anderen voor jou hebben geplaveid?

SCHORPIOEN (23 oktober – 21 november)
De Volle Maan in Kreeft van 27 december 2023 valt voor Schorpioen in het negende Huis van Hoger Bewustzijn, vertrouwen en levensbeschouwing. Deze Volle Maan vraagt je om duidelijk te worden over je overtuigingen, Schorpioen. Hou je nog steeds vast aan overtuigingen die achteraf gezien niet waar blijken te zijn? Het leven is bedoeld om te leren en te groeien.

BOOGSCHUTTER (22 november – 20 december)
De Volle Maan in Kreeft van 27 december 2023 valt voor Boogschutter het achtste Huis van de Ziel en karmische schuld. Het gaat om het vinden van evenwicht en bewustwording.
Deze Volle Maan vraagt je om duidelijk te maken wat je anderen verschuldigd bent of het gevoel hebt dat je iets aan hen verschuldigd bent. Een financiële blokkade kan worden opgelost.

STEENBOK (21 december – 18 januari)
De Volle Maan in Kreeft van 27 december 2023 valt voor Steenbok in het zevende Huis van Relaties.
Deze Volle Maan vraagt je om duidelijk te maken wat je gevoelsmatig nodig hebt in een relatie. Vervult jouw partner jouw emotionele behoefte? Jouw partner heeft jou nodig, maar ook jij hebt aandacht nodig. De Volle Maan laat zien wat al bestaat en zal helpen om een situatie te verhelderen zoals de ware gevoelens en bedoelingen van de partner, zowel zakelijk als privé.

WATERMAN 19 januari – 17 februari)
De Volle Maan in Kreeft van 27 december 2023 valt voor Waterman in het zesde Huis van Gezondheid, dagelijkse routine, werk en gewoonten en zelfs huisdieren!
Je hebt een drukke tijd achter de rug en je hebt behoefte aan rust.
Een prachtige Volle Maan om hier aan toe te geven en even een time-out te nemen om jezelf op te laden. Een time-out is nodig om je creatieve Zelf opnieuw vorm te geven.

VISSEN (18 februari – 19 maart)
De Volle Maan in Kreeft van 27 december 2023 valt voor Vissen in het vijfde Huis van Liefde, Emoties en Zelfexpressie. Deze inspirerende Volle Maan kan een nieuwe liefdesverbinding of creatief project versterken of beëindigen. Wat brengt jou vreugde? Is het niet zo dat je je schuldig voelt als je tijd voor jezelf neemt, omdat je dan niet productief bezig bent? Tijd voor jezelf nemen is jezelf opladen met positieve energie. Voor de beste investering voor je lichaam en geest hoef je je niet schuldig te voelen!

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!