Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
15052018

De Nieuwe Maan van 15 mei 2018

De Nieuwe Maan van 15 mei, 2018.

De Nieuwe Maan van 15 mei 2018 valt op 24º in het aarderijk van Stier.

Deze Nieuwe Maan valt samen met de intrede van de revolutionaire Uranus in Stier en brengt een energiestroom van Uranische geaarde energie met zich mee.
De Nieuwe Maan in Stier staat tegenover de retrograde Jupiter in Schorpioen, de reuzenplaneet van expansie en groei en vormt een harmonische driehoek met Mars en Pluto in Steenbok en een vriendelijk sextiel naar Neptunus in Vissen.

De harmonische Brug tussen Neptunus in Vissen en de retrograde Jupiter in Schorpioen maakt duidelijk hoe we onszelf weerspiegeld zien in de ander. Het vergroot de kosmische stroom van universele liefde en mededogen, maar ook beïnvloeding van buitenaf zoals verslaving, verwarring en het zich laten meeslepen in de ellende van anderen.

Stier is verbonden met Venus.
Venus gaat over innerlijke vrede, verbintenissen, relaties, partnerschappen, contracten en diplomatie, schoonheidsbeleving, kunstwereld en ons waardepatroon.
Stier is ook verbonden met de wereldeconomie en met alles wat zekerheid biedt, bezittingen, geld. De vaste grond onder onze voeten.

Mercurius en Uranus in Ram bundelen met deze Nieuwe Maan hun krachten, dus er kan opzienbarend nieuws of een plotselinge innovatieve doorbraak zijn op het gebied van economie, wetenschap en kunstwereld.

De Nieuwe Maan in Stier van 15 mei 2018 staat echter onder invloed van de beruchte vaste sterren Algol en Capulus in de Constellatie van Perseus.
En Mars in Steenbok staat tijdens de Nieuwe Maan op 29º vierkant op Uranus in Ram.
Dit planetaire aspect op de allerlaatste graad van Steenbok en Ram verhoogt de kans op geweld, economische en maatschappelijke verstoringen, vulkanische activiteit of extreme weersomstandigheden.
De invloed van de masculine Algol en Capulus kan ook leiden tot originaliteit en doorbraken.
Er kan veel bereikt worden.
Echter alleen een eerlijke intentie, filosofie, ideaal of gesteld doel heeft met deze Nieuwe Maan kans van slagen.
Impulsieve acties, onachtzaamheid, innerlijke onvrede en onnodige risico’s kunnen leiden tot ongelukken in het verkeer, elektrische of technologische storingen.

Wat betekent dit allemaal?
Deze Nieuwe Maan vraagt ons om eerst aan onze psyche te werken voordat we een nieuwe verbinding aangaan, zowel zakelijk als privé. Niets forceren.
Eerst oud emotioneel zeer opruimen.
Het innerlijke wordt weerspiegeld in het uiterlijke.
Wanneer je niet van jezelf houdt, kun je niet van iemand anders houden.

Het effect van de Nieuwe Maan van 15 mei 2018 duurt vier weken tot de Nieuwe Maan van 13 juni 2018.
De beste tijd voor een nieuwe start en voor het starten van nieuwe projecten is tijdens de eerste twee weken van deze Nieuwe Maancyclus, de wassende fase van de Maan.
Dat is van 15 mei 2018 tot aan 29 mei 2018, de Volle maan in Boogschutter.

error: Content is protected !!