Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Nieuwe Maan in Schorpioen van 4 november 2021

De Nieuwe Maan in Schorpioen van 4 november 2021

Iedere Nieuwe Maan is een moment van ontwaken, van een nieuw begin. 

Dit is een Super Nieuwe Maan waardoor de kracht van transformatie extra sterk zal zijn.

Deze Nieuwe Maan van 4 november 2021 valt op 12º40 in het mysterieuze Schorpioen, het Vaste Waterteken dat verbonden is met transformatie, de dood en hergeboorte, de ziel, levensenergie, geld, macht, seksualiteit en emotionele healing.
We bevinden ons in de mystieke periode tussen Samhain en Yule, de duistere periode van de Herfst, van afbraak, vallende bladeren, van zuivering en verstilling. Transformatie.

Het thema is door de invloed van Uranus wederom Verandering…..
Saturnus in Waterman vierkant Uranus in Stier is het belangrijkste planetaire aspect van 2021 en de energie van het toenemende laatste exacte vierkant op 24 december 2021 is al duidelijk aanwezig…. Maatschappelijke strijd tegen de gevestigde orde om persoonlijke vrijheid en gerechtigheid.

De oppositie van de Nieuwe Maan met de retrograde Uranus in Stier is een planetair recept voor onvrede met daaruit voortvloeiende rusteloosheid, opstand, chaos en weerstand tegen opgelegde impopulaire maatregelen, maar ook plotselinge veranderingen waaraan je je moeilijk kunt aanpassen en die je onrustig en angstig kunnen maken.

We krijgen dus te maken met weerstand die te maken heeft met overheidsbeperkingen, maar ook
ongeregeldheden die te maken hebben met minderheden, mensen die voor hun identiteit willen uitkomen of kwetsbare mensen die buiten de boot dreigen te vallen.

We kunnen niet om verandering heen en weerstand bieden aan veranderingen die buiten onze macht valt, leidt alleen maar tot stagnatie. Deze energie is een geweldige kans om uit te breken en door te breken.

De harmonieuze en overbruggende invloed van Mercurius in Weegschaal sextiel Venus in Boogschutter en de weldadige Vaste Sterren Alphecca en Acrux kan de intensiteit van deze Nieuwe Maan wat wegnemen en een bijdrage leveren aan tolerantie, vrede en acceptatie van wat er is. Venus staat op het punt om het Vuurteken Boogschutter te verlaten en op de allerlaatste graden staat Venus erop dat de waarheid wordt verteld, gezien en gehoord.

Mars op de eerste graden van Schorpioen graaft zich met deze donkere Nieuwe Maan diep in, zoekt naar antwoorden en met deze Nieuwe Maan kunnen we opzienbarend nieuws te weten komen. Het kan informatie zijn over financiële zaken waarbij derden betrokken zijn zoals bedrijfsfinanciën, gezamenlijke financiën, nalatenschappen, leningen, schulden, verzekeringen en belastingen, maar ook over onze consumptiegewoonten en investeringen.

Deze nieuwe informatie kan helpen om het onbesproken bespreekbaar te maken, vastgelopen plannen nieuw leven in te blazen en kan het unieke kansen bieden in tijden van onrust en chaos.

De invloed van deze Nieuwe Maan van 4 november 2022 duurt 2 weken tot de Gedeeltelijke Maansverduistering in Stier van 19 november 2021, waarbij dit de laatste Nieuwe Maan is in een eclipsfase die begon in mei 2021.
Met de Totale Maansverduistering in Schorpioen van 16 mei 2022 zien we het resultaat van deze transformerende Nieuwe Maan in Schorpioen.

Invloed van deze Nieuwe Maan op alle dierenriemtekens (lees ascendant)

RAM
Met de Nieuwe Maan in Schorpioen in het Huis van Gedeelde Bronnen kunnen aantrekkelijke financiële opties ontstaan door een idee, persoon of project dat je helemaal geestelijk en lichamelijk opslorpt, iets waardoor Ram geobsedeerd is. Door de oppositie met de retrograde Uranus in Stier (2e Huis van Financiën) wil Ram meer artistieke vrijheid en onafhankelijkheid om anderen te laten zien dat je het ook zonder financiële inbreng van derden kan. Jouw planeet Mars in Schorpioen richt de energie naar je eigen verlangens, dus hou je hoofd koel.
Met de Totale Maansverduistering in Schorpioen van 16 mei 2022 ziet Ram de resultaten van jouw bijdrage in dit financiële project, maar vooral door de aard van Schorpioen gaat het om kwetsbaarheid en diepere niveaus van het stellen van vertrouwen in derden.

STIER
Met de Nieuwe Maan in Schorpioen in Het Huis van Relaties is dit het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie of met een nieuwe relatie te beginnen. Een nieuwe zakelijke samenwerking of de strijdbijl begraven met een zakelijke relatie of privé-relatie behoort tot de mogelijkheden. Het kan ook een nieuwe start zijn in je huwelijk of vaste relatie, in je werkkring, je collega’s.
Wat heb je nodig? Op wie kun je vertrouwen? Op wie durf jij volledig te vertrouwen?
Wat moet versterkt en verbeterd worden?
Met de Totale Maansverduistering in Schorpioen van 16 mei 2022 ziet Stier hoe een nieuwe relatie zowel privé als zakelijk zich op diepere niveaus heeft ontwikkeld.

TWEELINGEN
Met de Nieuwe Maan in Schorpioen in het Huis van Werk en Gezondheid gaat Tweelingen het besluit nemen om verbeteringen door te voeren in dagelijkse omstandigheden, de werkomgeving en met collegiale interactie.
Het gaat om gezond blijven en je eigen welzijn.
Mercurius en Venus moedigen Tweelingen aan om je speelse kant te laten zien en tijd vrij te maken om te genieten om die creatieve uitlaatklep te vinden.
Het gaat erom dat je plezier hebt in je werk en geen stress ervaart, want deze Nieuwe Maan kan ook een wake-up call zijn. Anticipeer op wat zou kunnen werken, wat je nodig heeft en op wie je kunt vertrouwen om taken te delegeren. Met de Totale Maansverduistering in Schorpioen van 16 mei 2022 ziet Tweelingen de resultaten van al deze besluiten.

KREEFT
Deze Nieuwe Maan in Schorpioen in het Huis van Liefde verhoogt voor Kreeft het verlangen naar een spannende romance. Richt je energie op creativiteit, geluk, zelfexpressie, je genegenheid en sterkste verlangens, je hobby’s, talenten, artistieke projecten en plannen of alles waar je hart sneller van gaat slaan zoals romantiek, seksualiteit, speelse betrokkenheid en je liefdesleven. Kreeft is op zoek naar en gefascineerd door iedereen die net dat beetje anders is of durft te zijn.
Deze Nieuwe Maan daagt je uit om jouw fantasieën te beleven! Door deze complexe Nieuwe Maan kunnen sociale invloeden Kreeft proberen uit te dagen of tussenbeide komen, verstoren of dwingen om van tactiek te veranderen. Wat jij leuk vindt is niet altijd in overeenstemming met wat anderen willen of goedkeuren. Het gaat wel om jou! Met de Totale Maansverduistering in Schorpioen van 16 mei 2022 ziet Kreeft het resultaat van innerlijke kracht en doorzettingsvermogen.

LEEUW
Met de Nieuwe Maan in Schorpioen in het Huis van Familie en Huis ontwaakt een drang om je ware zelf te vinden. De Nieuwe Maan in Schorpioen leidt je terug naar je innerlijke wereld, je wortels, je ouders en zelfs je voorouders.
Richt je energie op je vermogen om te voelen en verbinding te maken met je emotionele leven, familielijn of afkomst en je vermogen om voor jezelf en voor anderen te zorgen. Wat en wie biedt jou een veilige basis? Deze Nieuwe Maan spoort Leeuw aan om zich te nestelen en te vestigen. Problemen met je huis, naaste familieleden en buren kunnen nu worden opgelost. Leeuw kan te maken hebben met grote verschuivingen in de carrière of ambities, dus zoek balans tussen werk en privé. Met de Totale Maansverduistering in Schorpioen van 16 mei 2022 ziet Leeuw de resultaten van veranderingen.

MAAGD
De krachtige Nieuwe Maan in Schorpioen moedigt Maagd aan om de energie te richten op een nieuwe manier van communiceren, verbinden, verwerken, onderzoeken en begrijpen, taal, stem, toon en de manier waarop je overkomt tijdens een gesprek of interactie.
Deze Nieuwe Maan gaat over het verbeteren met de band die je hebt met naaste verwanten, buurtgenoten, broers en zussen, schoolgenoten en mensen die denken zoals jij.
Wees niet bang om diep te gaan. Dit is een Nieuwe Maan om intenties te stellen en te manifesteren. Misschien moet je een starre houding of overtuiging loslaten.
De Nieuwe Maan spoort je aan om vaardigheden bij te spijkeren en verbinding te maken met je omgeving. Met de Totale Maansverduistering in Schorpioen van 16 mei 2022 ziet Maagd wat er allemaal in de nabije omgeving veranderd is.

WEEGSCHAAL
Met de Nieuwe Maan in Schorpioen in het Huis van Financiën worden financiële onduidelijkheden opgehelderd. Richt je energie op geld, persoonlijke investeringen of materiële bezittingen. Iedere financiële actie kan veelbelovend of lonend zijn of kunnen ertoe leiden dat je vertrouwen en competentie opbouwt en ontwikkelt. Weegschaal krijgt door de directe Mercurius in Weegschaal duidelijkheid om goede financiële beslissingen te nemen. De invloed van Uranus in Stier in het tegenoverliggende (8e) Huis laat zien dat je door anderen niet alles financieel in de hand hebt, maar anderen zijn ook weer financieel afhankelijk van jou.
Deze Nieuwe Maan in Schorpioen kan tot onverwachte meevallers leiden zijn als je een beetje uit je financiële comfortzone stapt. Een weloverwogen risico kan rendement opleveren en dat resultaat zie je met de Totale Maansverduistering in Schorpioen van 16 mei 2022.

SCHORPIOEN
De krachtige Nieuwe Maan in Schorpioen in het 1e Huis van Persoonlijkheid laat een nieuw begin en een frisse start zien. Vernieuwen, verjongen en afstemmen op wat je echt nodig hebt!
Jouw persoonlijke Nieuwjaar! Van harte gefeliciteerd, Schorpioen.
Een Nieuwe Maan van goede voornemens, dingen recht te zetten en je persoonlijke prioriteiten duidelijk stellen. Uranus in Stier in je tegenoverliggende Huis van Relaties kan een stoorzender zijn en kan zelfs tot een breuk leiden. Wat moet er veranderen? Waar kun je evolueren en tot een vlinder transformeren?
De Totale Maansverduistering in Schorpioen van 16 mei 2022 laat de totaal vernieuwde nieuwe jij zien!

BOOGSCHUTTER
De Nieuwe Maan in Schorpioen in het Huis van het Kosmisch Bewustzijn is de kosmische aanwijzer om veranderingen door te voeren en nieuwe uitdagingen met moed te omarmen.
Deze Nieuwe Maan stimuleert Boogschutter om de diepte in te gaan om op zoek te gaan naar zichzelf. Wie ben je en wat hou je voor jezelf en de wereld verborgen? Ga er even tussenuit, een stilte retraite, een detox of een vorm van therapie. Dit is en tijd van rust, van zuiveren, loslaten en stilte om jezelf op te laden en geest en lichaam weer in balans te brengen.
Deze Nieuwe Maan in Schorpioen is een proces van genezing, dus ontdoe jezelf van alles wat je verzwaart: nare onbewuste gewoontes en gedrag, maar ook van beperkende relaties.
De Totale Maansverduistering in Schorpioen van 16 mei 2022 zien of verlichting heeft plaatsgevonden.

STEENBOK
De krachtige Nieuwe Maan in Schorpioen in het Huis van Sociale Processen brengt hoop en nieuwe vriendschappen. Steenbok krijgt de kans om vrienden of zakelijke contacten te overtuigen van je plannen en ze enthousiast te maken om te participeren in een bijzonder project, een prachtig moment om intenties vast te stellen en te manifesteren.
Het gaat nu om je deelname aan organisaties, groeperingen, sociale doelen of waar je deel van wilt uitmaken, je collega’s, teamwork, medewerkers, virtuele kennissen of mensen die je oppervlakkig kent.
Deze Nieuwe Maan laat je echter ook onderzoeken wie je ware vrienden zijn.
Misschien moet je afscheid nemen van een paar vrienden of volgers loslaten om je aan te sluiten bij de mensen die je ware bondgenoten zijn. Misschien ben jij het wel die moet loslaten om te kunnen veranderen. Wat nu geboren wordt, gaat zich in het komende halfjaar ontwikkelen. Sta er niet van te kijken dat je sociale kring totaal veranderd is met de Totale Maansverduistering in Schorpioen van 16 mei 2022.

WATERMAN
De Nieuwe Maan in Schorpioen in jouw Huis van Carrière laat nieuwe professionele kansen zien.
Het stimuleert Waterman om zich te richten op ambities, een ongelooflijke carrièremove of om andere maatschappelijke veranderingen door te voeren, zolang het maar een verbetering is die afgestemd is op wat jij wil.
Wat wil jij aan de wereld laten zien, nu je de kans krijgt om je podium te pakken?
Het kan zijn dat het buitenland lokt waar mogelijkheden liggen te wachten. Vergeet niet dat samenwerking een belangrijk thema is.
Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je privé te maken met tegenwind en vertraging.
Weet dat het fundament van succes een stabiel thuis is, dus probeer zakelijk en privé in evenwicht te brengen.
In het komende halfjaar krijgt Waterman met deze Schorpioen-energie de kans om het roer om te gooien en met de Totale Maansverduistering in Schorpioen van 16 mei 2022 ziet Waterman wat er allemaal veranderd is.

VISSEN
Met de krachtige Nieuwe Maan in Schorpioen in het Huis van Inspiratie, Studie, Waarheid, Cultuur, Avontuur, Reizen en Verbindingen wordt Vissen gestimuleerd om te ontdekken en nieuwe wegen te verkennen door te gaan reizen of te gaan studeren, een website te lanceren of een boek uit te geven over dingen die nieuw en toekomstgericht zijn en vooral tot de verbeelding spreken.
Welke nieuwe richting zou je kunnen inslaan? Met de Nieuwe Maan conjunct Mars in Schorpioen ben je bezig met grote ideeën en diepere gedachten over wat er allemaal gaande is en dat wil je wereldkundig maken.
Door de invloed van Uranus in Stier kan er miscommunicatie zijn met buurtgenoten, lokale autoriteiten of broers en zussen die het misschien niet eens zijn met de inhoud van jouw plannen en met je intenties die te maken hebben met de waarheid, geloofsovertuiging, religie, politieke houding of persoonlijke mening.
Met de Totale Maansverduistering in Schorpioen van 16 mei 2022 ziet Vissen het resultaat van volharding.

error: Content is protected !!