Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Nieuwe Maan in Tweelingen van 30 mei 2022

De Nieuwe Maan in Tweelingen van 30 mei 2022

De Nieuwe Maan is een terugkerend magisch moment wanneer Zon en Maan samensmelten en het Licht van de Maan niet waarneembaar is aan de hemel.
Met dit magische “verdwijnen” van de Maan neemt de kracht van het onbewuste toe.
Een energetische poort naar een nieuw begin van een nieuwe 28-daagse cyclus van Moeder Maan. 

Deze Nieuwe Maan op 9º03’ in het veelzijdige, maar ook veranderlijke teken Tweelingen nodigt uit om onze intenties voor de komende maand vast te stellen of je te committeren aan persoonlijke doelen die de positieve energieën van het teken van Tweelingen uitdrukken.

Tweelingen gaat over de resonerende verbinding, over communicatieve en sociale vaardigheden in ons leven.

De Nieuwe Maan in Tweelingen vormt een sextiel met de conjunctie Mars en Jupiter in Ram en deze samenwerking drijft ons om iets nieuws, ondernemends en moedigs te doen.
De directe nabijheid van de Vaste Ster Aldebaran versterkt die drive en geeft een enorme boost van energie.
De masculine Vaste Ster Aldebaran heeft sterke overeenkomsten met de rode planeet Mars en deze conjunctie brengt moed en doorzettingsvermogen in zaken en sport, maar ook turbulentie, oorlog en geweld.

Mercurius, de Heerser van Tweelingen, is op het moment van deze Nieuwe Maan retrograde in Stier. De retrograde Mercurius vormt naast een sextiel met Neptunus in Vissen en een driehoek met de retrograde Pluto in Steenbok, ook een vierkant met Saturnus in Waterman.
De retrograde Mercurius in Stier vierkant Saturnus in Waterman kan de oorzaak zijn van minder goede tijding, kritiek, pessimisme, leugens en laster en karmische vergelding.

In de komende vier weken krijgen we door de invloed van deze Nieuwe Maan in Tweelingen nieuws te horen over de vervolging van oorlogsmisdaden in Oekraïne, maar ook over misbruik in persoonlijke relaties en onrecht in het algemeen, over wraak en gerechtigheid.

Over het algemeen kan er sprake zijn van verwarring, in een gespannen sfeer zal niet alles zal duidelijk zijn waardoor de inhoudelijke boodschap niet wordt begrepen.
Het ziet er naar uit dat plannen moeten worden bijgesteld en heroverwogen.
Raadzaam is dus om even af te wachten.

De invloed van de nieuwe maan van 30 mei duurt vier weken tot de nieuwe maan van 28 juni. De beste tijd voor het starten van nieuwe projecten is tijdens de twee weken durende wassende maanfase, van 30 mei tot de volle maan van 14 juni.

Iedereen met de ascendant, persoonlijke planeten of Lichten op ongeveer 5 tot 13º in de Beweeglijke tekens (Tweelingen, Maagd, Boogschutter en Vissen) voelt deze Nieuwe Maan het meest.

Het effect van de Nieuwe Maan van 30 mei 2022 duurt vier weken tot de Nieuwe Maan in Leeuw van 28 juli 2022.
De beste tijd voor een nieuwe start en voor het beginnen van nieuwe projecten is tijdens de eerste twee weken van deze Nieuwe Maancyclus.
Deze Wassende fase van de Maan duurt van 30 mei 2022 tot 14 juni 2022, de Volle Maan in Boogschutter.

Invloed van deze Nieuwe Maan op de dierenriemtekens (tip: ga uit van je ascendant)

RAM
De Nieuwe Maan in Tweelingen moedigt Ram aan om zich te oriënteren over vervoer, school, cursussen en trainingen. Misschien besluit je terug te gaan naar school of een nieuwe opleiding te volgen. Met deze Nieuwe Maan in Tweelingen ontgaat je geen enkel detail! Het is mogelijk dat Ram vaker ongepland korte reisjes gaat maken voor school, werk of bezoekjes aan naaste familieleden, buren of kennissen brengt. Blijf gefocust en doe alles wat je doet stap voor stap.
Met de Volle Maan in Tweelingen van 8 december 2022 ziet Ram wat er allemaal in de nabije omgeving veranderd is.
STIER
Met de Nieuwe Maan in Tweelingen in het Huis van Financiën worden financiële onduidelijkheden opgehelderd. Stier krijgt alle informatie die nodig is om goede financiële beslissingen te nemen. Het teken Stier is terughoudend om veranderingen door te voeren, vooral als het om geld gaat en weloverwogen risico kan rendement opleveren en dat resultaat zie je met de Volle Maan in Tweelingen van 8 december 2022.
Deze Nieuwe Maan in Tweelingen kan tot onverwachte meevallers leiden.
TWEELINGEN
Jouw persoonlijke en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase.
De Nieuwe Maan in Tweelingen zet de toon voor de komende twaalf maanden, jouw nieuwe persoonlijke jaar.
De Nieuwe Maan in Tweelingen staat in het eerste Huis, in het teken van jouw persoonlijke wensen en behoeften en het fysieke lichaam, een nieuw persoonlijk begin, zoals een nieuwe look!
Deze Nieuwe Maan geeft Tweelingen de drive en de inspiratie om met vertrouwen het leven te omarmen zonder al te veel rekening te hoeven houden met anderen. Je moet wel je hoofd erbij houden en om alle kansen die zich aandienen ten volle te kunnen benutten.
Met de Volle Maan in Tweelingen van 8 december 2022 ziet Tweelingen de resultaten.

KREEFT
De Nieuwe Maan in Tweelingen van 30 mei 2022 is de kosmische aanwijzer om veranderingen door te voeren en nieuwe uitdagingen met moed te omarmen.
De Nieuwe Maan in Tweelingen in het Huis van het Kosmisch Bewustzijn maakt Kreeft supergevoelig voor stemmingen en trends in de wereld om zich heen. Deze Nieuwe Maan stimuleert Kreeft om de diepte in te gaan om op zoek te gaan naar zichzelf.
Wie ben je en wat hou je voor jezelf en de wereld verborgen? Geef echter niet prijs wat je veilig in jezelf verborgen wil houden.
Rust, ontspanning en tijd voor jezelf heb je nodig om jezelf op te laden en geest en lichaam weer in balans te brengen.

LEEUW
Deze spontane Nieuwe Maan in Tweelingen in het 11e Huis van Sociale Processen brengt hoop en nieuwe vriendschappen. Ook krijgt Leeuw de kans om vrienden of zakelijke contacten te overtuigen van je plannen en ze enthousiast te maken om te participeren in een bijzonder project. Wat nu geboren wordt, gaat zich in het komende halfjaar ontwikkelen. De Nieuwe Maan in Tweelingen zet de deur dus open voor nieuwe vriendschappen of zakelijke contacten die je veel goeds kunnen brengen. Geweldige tijd om te netwerken en om bekendheid te krijgen op sociale media.
Het resultaat ziet Leeuw onder het licht van de Volle Maan in Tweelingen van 8 december 2022.

MAAGD
De Nieuwe Maan in Tweelingen in jouw Huis van Carrière laat nieuwe professionele kansen zien.
Het stimuleert Maagd om zich te richten op een ongelooflijke carrièremove of om andere maatschappelijke veranderingen door te voeren.
Deze Nieuwe Maan biedt Maagd dus de kans om je carrière een andere wending te geven!
Een goed moment om met dat nieuwe project te starten en de juiste contacten te leggen die jouw carrière een echte boost geven.
Blijf overeind en blijf vertrouwen, want Maagd krijgt te maken met tegenwind en vertraging.
In het komende halfjaar krijgt Maagd dus met deze Tweelingen-energie de kans om het roer om te gooien en met de Volle Maan in Tweelingen van 8 december 2022 ziet Maagd het resultaat.
WEEGSCHAAL
Door de Nieuwe Maan in Tweelingen in het Huis van Studie en Reizen wordt Weegschaal gestimuleerd om nieuwe wegen te verkennen door te gaan reizen of te gaan studeren, een website te lanceren of een boek uit te geven over dingen die nieuw en toekomstgericht zijn en vooral tot de verbeelding spreken.
Deze gunstige Nieuwe Maan in Tweelingen brengt je avontuurlijke kant naar voren, dus wat houdt je tegen om je horizon te verbreden en constructieve veranderingen door te voeren.
Met de Volle Maan in Tweelingen van 8 december 2022 zie je de resultaten van al je geweldige plannen.

SCHORPIOEN
Met de Nieuwe Maan in Tweelingen in het Huis van Gedeelde Financiën (pensioenen, belastingen, leningen, erfenissen en hypotheken) kunnen aantrekkelijke financiële opties ontstaan.
Denk bijvoorbeeld aan een belastingteruggave of tegemoetkoming. Deze Nieuwe Maan is een goed moment voor een financieel plan dat jou en je geliefde meer stabiliteit voor de toekomst biedt. Het 8e Huis is ook het Huis van Diepgang, dus dit is ook een introspectieve Nieuwe Maan om in contact te komen met je ziel en innerlijke kracht. Verborgen angsten en machts- en controlekwesties komen aan de oppervlakte om te worden geheeld.
Met de Volle Maan in Tweelingen van 8 december 2022 ziet Schorpioen wat er is veranderd.
BOOGSCHUTTER
Met de Nieuwe Maan in Tweelingen in Het Huis van Relaties is dit het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie of met een nieuwe relatie te beginnen. Een nieuwe zakelijke samenwerking of de strijdbijl begraven met een zakelijke relatie of privé-relatie behoort tot de mogelijkheden. Geheel in de spontane stijl van Tweelingen wordt Boogschutter uitgedaagd om nieuwe verbindingen tot stand te brengen. Maar deze nieuwe verbindingen kunnen evenwel tot uitdagingen leiden. Met de Volle Maan in Tweelingen van 8 december 2022 ziet Boogschutter wat er veranderd is.

STEENBOK
Met de Nieuwe Maan in Tweelingen in het Huis van Werk en Gezondheid gaat Steenbok besluiten nemen over verbeteringen in de werkomgeving en interactie met collega’s. Het gaat over nieuwe technologieën, teamwerk en nieuwe ideeën op het gebied van welzijn en milieu.
Geweldig moment om het besluit te nemen om te gaan sporten, met een nieuw trainingsplan te beginnen of je werkplek efficiënter, productiever, veiliger en gezonder te maken.
Met de Volle Maan in Tweelingen van 8 december 2022 ziet Steenbok het resultaat van al deze goede voornemens.

WATERMAN
Deze Nieuwe Maan in Tweelingen in het Huis van Liefde verhoogt voor Waterman het verlangen naar een spannende romance. Waterman gaat op zoek naar en is gefascineerd door iedereen die net dat beetje anders is of durft te zijn. Deze Nieuwe Maan in Tweelingen daagt je uit om jouw fantasieën te beleven! Een nieuwe romance, leuke activiteiten met kinderen, goed nieuws over een kind of gezinsuitbreiding in de familie of contact maken met je eigen innerlijk kind is mogelijk. Ook wil Waterman de verbinding maken ideeën en interesses te delen met vrienden. In ieder geval een periode van avonturen, flirten en spannende ontmoetingen!

VISSEN
Met de Nieuwe Maan in Tweelingen in het Huis van Familie en Huis ontwaakt een drang om je ware zelf te vinden. Vissen wil veranderingen, in zichzelf en de woonsituatie. Naast het herstellen van familiebanden komen ook veranderingen van woonlocatie en woonsituatie.
Vissen gaat efficiënte nieuwe technologie aanpassen in en om het huis, zoals toepassingen in duurzame energie.
Met de Volle Maan in Tweelingen van 8 december 2022 ziet Vissen de resultaten van al deze aanpassingen.

error: Content is protected !!