Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
03 Nieuwe Maan In Tweelingen 22 05 2020

De Nieuwe Maan in Tweelingen van 22 mei 2020.

De Nieuwe Maan in Tweelingen van 22 mei 2020.

De Nieuwe Maan is telkens weer een magisch moment, het einde en het begin van een nieuwe 28-daagse cyclus van Moeder Maan.

Een energetische poort naar een nieuw begin….

De Nieuwe Maan op 02°05  in Tweelingen van 22 mei 2020 vormt een positieve driehoek met Saturnus in Waterman. 

Deze gouden handdruk is een planetaire aanmoediging om vooruitgang en succes te behalen.

Mercurius, de heerser van Tweelingen, is conjunct de retrograde Venus in Tweelingen en dat is een verbinding van wederzijds respect en begrip, loyaliteit, toewijding en karmische ontmoetingen.

De Nieuwe Maan van 22 mei 2020 is dus een kosmische poort voor wederopbouw.

Het herstel en wederopbouw zal door de aard van Saturnus echter geleidelijk en traag verlopen. Langzaam en gestaag, maar zeker. 

Natuurlijk blijven er beperkingen en moeilijkheden bestaan, maar er kan voorzichtig vooruitgang worden geboekt. 

Echter, er zijn kanttekeningen.

De conjunctie van de Nieuwe Maan met de ongunstige Vaste Ster Alcyone, de centrale ster van de Pleiaden in het sterrenbeeld Stier, laat een piek zien van de wereldwijde COVID19 besmetting, maar laat ook zien dat het ergste van de pandemie voorbij is.

Neptunus in Vissen staat vierkant op de conjunctie Mercurius/retrograde Venus en dat heeft een sterke verwarrende en misleidende invloed. 

Mercurius en Venus vierkant Neptunus waarschuwt ons dat de kou nog niet uit de lucht is. 

We krijgen te maken met propaganda, geruchten, complottheorieën, verkeerde informatie en nog erger, verkeerde interpretatie. 

Niets of niemand is wat het lijkt, veel is schone schijn. 

In de zakenwereld en in de liefde kan Venus vierkant Neptunus leiden tot onzekerheid over jezelf en hoe je eruit ziet. Een laag zelfbeeld kan leiden tot relatieproblemen of teleurstelling. 

Zorg dat financiële deals waterdicht zijn en dat alles duidelijk is voordat een handtekening wordt gezet onder een belangrijk document.

De driehoek van de Nieuwe Maan met Saturnus in Waterman is niet alleen een gouden handdruk, maar ook ons planetaire vangnet om ons behoeden voor de misleidende gevaren van Alcyone en Neptunus.

De invloed van deze Nieuwe Maan van 22 mei duurt twee weken tot de Maansverduistering in Boogschutter van 5 juni 2020.

Blessed New Moon!

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!