Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Nieuwe Maan in Maagd van 7 september 2021

De Nieuwe Maan in Maagd van 7 september 2021

De Nieuwe Maan is een iedere maand terugkerend magisch moment wanneer het Licht van Moeder Maan niet waarneembaar is aan de hemel. Met dit magische terugtrekken van de Maan neemt de kracht van het onbewuste toe.
Het is de voedingsbodem van alles wat nodig is voor de groei van de volgende cyclus, de fase van de Volle Maan. 

Het Aardse teken Maagd staat symbool voor puurheid, dagelijks werk, gezondheid, details, gronden, praktisch denken, sorteren en opruimen. Voor jezelf breekt een tijd aan om na te gaan wat voor jou concreet veranderd is in de afgelopen tijd. Ook al is deze Maagd-energie aards en nuchter, is het goed om naar je ziel te luisteren en voor jezelf na te gaan wat voor je verlangens zijn, wat jouw waarheid is, wat volgens jouw inzichten voor jou waardevol is of overbodig is geworden. Wat kun je overboord zetten en wat voor jou van belang is voor je persoonlijke groei.
De Nieuwe Maan van 7 september 2021 op 14º38 in het aardse Maagd staat in conjunctie met de wijze en profetische Vaste Ster Theta Leonis en de intuïtieve Asteroïde Egeria.
Deze veelbelovende samenstand vormt een constructieve driehoek met de retrograde Uranus in Stier.

Deze krachtige en harmonieuze verbinding van wijsheid en profetie brengt verfijning, precisie, positieve verandering, een scherp waarnemingsvermogen en geweldige inzichten, dat kan leiden tot zelfontdekking, zelfbewustzijn en creatieve doorbraken.

Venus in Weegschaal conjunct de Vaste Ster Spica vormt tijdens deze Nieuwe Maan een heerlijke driehoek in Lucht met de retrograde Jupiter in Waterman en ook Mars in Maagd vormt een constructieve driehoek in Aarde met de retrograde Pluto in Steenbok.
Deze verbindingen overrulen en verzachten de relationele uitdaging van het spanningsvierkant tussen Venus en de retrograde Pluto in Steenbok.

Deze positief geladen Nieuwe Maan in Maagd staat ons bij om te anticiperen aan wat komen gaat en te profiteren van veranderende omstandigheden.

Zelfbewustzijn in combinatie met meer zelfvertrouwen stelt ons in staat om de meer unieke of eigenzinnige kant onze persoonlijkheid uit te drukken.

De invloed van de Nieuwe Maan van 7 september duurt vier weken tot de Nieuwe Maan in Weegschaal van 6 oktober 2021.
De beste tijd voor het starten van nieuwe projecten is tijdens de Wassende fase van de Maan, van 7 september 2021 tot de Volle Maan in Vissen van 20 september 2021.

Met de Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022 zien we het resultaat van alle constructieve intenties!

Invloed van deze Nieuwe Maan op alle dierenriemtekens (Zon of ascendant)

RAM
Deze Nieuwe Maan in Maagd valt voor Ram in het 6e Huis van Dagelijkse Dingen, Werk en Gezondheid.
De Nieuwe Maan is een geweldig moment om met een nieuw project te van start te gaan, maar ook een goed moment voor een medische check-up. Hoe gaat het met je lichamelijke en geestelijke conditie? Deze Nieuwe Maan vraagt om een frisse start, balans en een gezonde lifestyle, betere arbeidsvoorwaarden. Misschien heb je de lat te hoog gelegd en heb je het gevoel dat je het tempo niet kunt bijhouden.
Is dit wel de juiste baan voor jou? Er kunnen zich nieuwe kansen voldoen die gevoelsmatig beter aansluiten bij jouw leven en verlangens.
De Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022 laat de resultaten zien van deze constructieve intenties.

STIER
Deze Nieuwe Maan in Maagd valt voor Stier in het 5e Huis van Zelfexpressie, Liefde en Creativiteit.
Met deze Nieuwe Maan geef je toe aan je gevoel en ziet een creatief project het levenslicht. Kinderen gaan een prominente rol innemen, zoals veel met kinderen ondernemen, spelen en creatief bezig zijn. Ook jouw innerlijke kind wil naar buiten treden. Actief bezig te zijn met een buitensport in de vrije natuur!
Het gaat om jouw creatieve zelf en jouw creatieve reis en deze Nieuwe Maan daagt je uit om
creatief talent constructief te benutten. Het kan wel wat geld kosten, maar gewoon doen, want dan herontdekt Stier de ware betekenis van plezier en geluk.

TWEELINGEN
Deze Nieuwe Maan in Maagd valt voor Tweelingen in het 4e Huis van Familie en Huis.
Wat betekent voor jou in letterlijke en figuurlijke zin “thuiskomen”?, wat betekent ”familie” voor jou? Wie beschouw je als” familie”? Familie is een integraal onderdeel om je bestemming te vinden in dit leven. Het huis waar je woont komt overeen met de mate van stabiliteit in jezelf.
Niet altijd is een huis een “thuis” en er kan sprake zijn van spanningen doordat onze persoonlijke ruimte en vrijheid steeds verder wordt ingeperkt. Deze Nieuwe Maan brengt je terug naar de basis om terug te keren naar je roots en het contact met familie te herstellen, maar ook het voeden van jezelf, nestelen of thuis je eigen persoonlijke ruimte pakken.
De Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022 laat zien of je vaste grond onder je voeten hebt gevonden.

KREEFT
Deze Nieuwe Maan in Maagd valt voor Kreeft in het 3e Huis van Communicatie en Onderwijs.
Hard werken is jou niet vreemd, maar het is goed om even pas op de plaats te maken en naar je hart te luisteren. Deze Nieuwe Maan daagt je uit om contact te maken met alles wat je geest prikkelt. Nieuwe dingen leren, lezen, gesprekken voeren, echt te luisteren, begrijpen en aanvoelen. Kies je woorden zorgvuldig, want wat je zegt is essentieel. Het gaat ook om duidelijk te communiceren en je gevoelens te uiten.
Met de Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022 ziet Kreeft de resultaten van deze constructieve aanpak.

LEEUW
Deze Nieuwe Maan in Maagd valt voor Leeuw in het 2e Huis van Financiën en Waarde.
Leeuw krijgt informatie die nodig is om weloverwogen financiële beslissingen te nemen. Deze Nieuwe Maan laat zien waar geld moet worden geïnvesteerd en waar prioriteiten moeten worden gesteld zoals de aankoop van slimme apparatuur, een huis of auto, een verbouwing of een pensioenplan. Een Nieuwe Maan om financiële doelen voor de toekomst te stellen, maar ook een Nieuwe Maan om te waarderen wat je al hebt. Wat maakt jou werkelijk gelukkig? Wat heb je echt nodig? Investeren in creatieve projecten kan de moeite waard zijn.
Met de Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022 ziet Leeuw je de resultaten van jouw intenties!

MAAGD
Deze Nieuwe Maan in Maagd valt voor Maagd in het 1e Huis van Persoonlijkheid.
Jouw persoonlijke Nieuwjaar! Een Nieuwe Maan van goede voornemens of dingen recht te zetten.
Deze opbouwende Nieuwe Maan vraagt aan jou: “Wie ben je?”
Je bent zoveel tegelijk, je vervult zoveel rollen, maar wie ben je echt? Wanneer je oprecht kunt antwoorden met: “Ik ben”, dan heb je een solide basis om verder te bouwen aan je carrière of een relatie. Als je niet precies weet wie je bent, is alles wat je denkt te zijn en denkt te bezitten een leeg omhulsel. De Nieuwe Maan in Maagd is een krachtig en spiritueel nieuw begin voor ieder facet van je leven. Een nieuwe look of een andere kijk op het leven zijn nu allemaal mogelijk. Wees moedig, laat nieuwe mensen toe in je leven en daag jezelf uit om nieuwe dingen te proberen.
Vind jezelf, kom erachter wie je bent!
De Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022 laat de totaal vernieuwde nieuwe jij zien!

WEEGSCHAAL
Deze Nieuwe Maan in Maagd valt voor Weegschaal in het 12e Huis van het Onbewuste en Loslaten.
Het is mogelijk dat je in deze periode van innerlijke reflectie spijt hebt van iets uit het verleden, iets wat je verloren hebt. Weegschaal kan op dit moment mogelijk keuzes maken over iets ouds of iets nieuws. Om iets nieuws in je leven te creëren heb je toch dat oude stukje nodig en dat is precies de boodschap van deze Nieuwe Maan in Maagd. Alles wat je tot nu toe hebt vermeden te voelen, komt vrij met deze constructieve Nieuwe Maan. De Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022 laat dan het bereikte spirituele evenwicht zien.

SCHORPIOEN
Deze Nieuwe Maan in Maagd valt voor Schorpioen in het 11e Huis van Hoop en Sociale Processen.
Met het oog op de toekomst is Schorpioen selectief bezig! Wie zijn je echte vrienden, met wie of welke groep wil je de toekomst in? De Noordknoop in Tweelingen laat zien dat je vrienden nodig hebt die in jou en je talent geloven! Harmonie en balans in jezelf door in gelijk mate te geven en te nemen. Vrienden moeten je verrijken en jouw zelfvertrouwen ondersteunen en moeten geen energie kosten! Deze constructieve Nieuwe Maan in Maagd helpt om de sociale kloof te overbruggen.
De Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022 laat zien wat deze nieuwe inzichten hebben gebracht.

BOOGSCHUTTER
Deze Nieuwe Maan in Maagd valt voor Boogschutter in het 10e Huis van Carrière en Bestemming.
De carrière van Boogschutter krijgt vaste vorm! Nu is het jouw tijd!
Een geweldig moment voor een bedrijfsgerichte studie of om te solliciteren naar die droombaan. Met deze Nieuwe Maan wordt Boogschutter aangezet om zich te richten op een ongelooflijke carrièremove. Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je te maken met tegenwind en vertraging. Met de Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022 zie je wat er allemaal veranderd is.

STEENBOK
Deze Nieuwe Maan in Maagd valt voor Steenbok in het 9e Huis van Hoger Bewustzijn, Studie, Reizen, Internationale verbindingen Expansie en Levensbeschouwing.
Steenbok wordt gestimuleerd om nieuwe wegen te verkennen door te gaan reizen of te gaan studeren, een website te lanceren of een boek uit te geven over dingen die nieuw en toekomstgericht zijn en vooral tot de verbeelding spreken. Omarm je spirituele kant en open je hart om je dromen te kunnen volgen.
Deze constructieve Nieuwe Maan biedt Steenbok unieke kansen om zich verder te ontwikkelen en jouw wijsheid en inzichten aan de wereld te delen door je te verbinden. De Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022 laat zien of al jouw dromen zijn uitgekomen!

WATERMAN
Deze Nieuwe Maan in Maagd valt voor Waterman in het 8e Huis van Zielsprocessen, Gedeelde Financiën en Intimiteit. De transformerende energie van de Nieuwe Maan vraagt zowel financieel als emotioneel om de balans op te maken. Wat is werkelijk belangrijk voor je? Waterman heeft misschien niet geluisterd naar zijn of haar diepste verlangens, het gaat om intimiteit, om passie en sensualiteit. Durf je de emotionele overgave aan en durf je financieel te vertrouwen? Geef je over aan sensualiteit, open jezelf. Je moet keuzes maken over wat je echt wilt, zelfs als dit betekent dat je afscheid moet nemen van iets of iemand. Ook al moet je financieel inleveren, wat je ervoor terugkrijgt is zoveel meer dan je nu denkt te bezitten. Wat is meer waardevol dan ware vriendschap of ware liefde? Let op je voedingspatroon, neem alleen wat je lichaam nodig heeft. Met de Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022 heeft Waterman constructieve stappen vooruit gemaakt!

VISSEN
Deze Nieuwe Maan in Maagd valt voor Vissen in het 7e Huis van Relaties.
Vanaf dit moment en in de komende maanden ontstaat er een nieuwe relatiedynamiek of het nu gaat om je geliefde, zakenpartner, tegenstander of nieuwe liefde! Je zou zelfs je krachten kunnen bundelen met een rivaal. Voor Vissen is dit een Nieuwe Maan van keuzes maken, alsof je op een kruispunt staat.
“Wil ik door met deze relatie, sluit de huidige relatie gevoelsmatig aan bij mijn wensen?”
Met de Nieuwe Maan in Maagd in Het Huis van Relaties is dit het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie of met een nieuwe relatie te beginnen. Dit is een moment om open te staan voor het onverwachte als het gaat om het tot stand brengen van constructieve verbindingen.
Met de Volle Maan in Maagd van 18 maart 2022 ziet Vissen het resultaat van deze Nieuwe Maan.

error: Content is protected !!