Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Volle Maan in Waterman van 22 augustus 2021

De Volle Maan in Waterman van 22 augustus 2021

Met Volle Maan staan Zon en Maan tegenover elkaar.

De Volle Maan symboliseert de tegengestelde krachten of polariteiten in het leven. 

De tweede Volle Maan op rij in Waterman van 22 augustus 2021 staat op één lijn met de retrograde Jupiter in Waterman, dus het gaat over het vergroten van persoonlijke, materiële en spirituele groei.

De Volle Maan op 29°37′ in Waterman brengt groei op het gebied van reizen, onderwijs, internationale handel of relaties.

Wat vorige maand met de eerste Volle Maan in Waterman niet is gelukt, krijgt nu een tweede kans! 

Venus in Weegschaal vormt met deze Volle Maan een driehoek met de retrograde Saturnus in Waterman. Deze mooie verbinding is de bron voor het vinden van ware liefde, stabiliteit en toewijding in relaties.

Relatieproblemen worden met wederzijds respect opgelost.

Mars in Maagd is driehoek de retrograde Uranus in Stier brengt en deze mooie verbinding voegt extra daadkracht, initiatief en avontuur toe aan deze Volle Maan!

Met deze mooie aspecten kunnen mooie verbindingen worden gemaakt en versterken het vertrouwen om een eerste stap te zetten of een bestaande verbintenis te versterken.

De Zon in Leeuw staat echter tegenover de retrograde Jupiter en daardoor bestaat het gevaar van  een te groot optimisme en overdrijving, hebzucht, arrogantie en immoraliteit. 

Het is maar goed dat Venus door de retrograde Saturnus in Waterman in toom wordt gehouden, zodat de oprechte aard meer naar voren komt. 

Door te delen met anderen en zelfbeheersing en gematigdheid te tonen kan verlies, teleurstelling en spijt worden voorkomen.

Relaties, die zowel privé als zakelijk nu ontstaan, zijn oprecht en blijvend. 

De invloed van de Volle Maan van 22 augustus 2021 is een vervolg van de Nieuwe Maan in Leeuw van 8 augustus 2021, de Leeuwenpoort. Het belangrijkste thema van die Nieuwe Maan was het op een zelfbewuste en flexibele manier reageren op onverwachte veranderingen.

De invloed van deze Volle Maan van 22 augustus 2021 duurt twee weken tot de Nieuwe Maan in Maagd van 7 september 2021. 

Invloed van deze Volle Maan in Waterman op alle dierentekens (Zon of ascendant)

RAM

De tweede Volle Maan op rij in het teken Waterman van 22 augustus 2021 in jouw Huis van Vriendschappen, groepsprocessen en organisaties is een teken dat je iets moet afsluiten of voltooien, iets wat vorige maand niet helemaal is gelukt. Het is tijd om een hoofdstuk te sluiten wanneer een vriendschap voorbij is of juist een nieuwe vriendschap te vieren!

Blijf niet in het verleden hangen, maar omarm de toekomst. Maak verbinding met je sociale netwerk, zorg ervoor dat je de meest geavanceerde technologie ter beschikking hebt om juist dat te doen. 

STIER

De tweede Volle Maan op rij in het teken Waterman van 22 augustus 2021 in jouw Huis van Carrière is een teken dat een kwestie over je carrière opnieuw moet worden bekeken. Het is mogelijks dat je in de afgelopen zes maanden hebt gesolliciteerd of dat er een nieuwe werkkring is gevonden.

Deze tweede Volle Maan op rij is een duidelijke verwijzing om actie te ondernemen wanneer er sprake van machtsstrijd of voelt ondergewaardeerd te zijn. 

De Volle Maan in Waterman gaat over individualiteit en zelfexpressie, maar gaat ook over samenwerking en jouw vermogen om als unieke persoonlijkheid te kunnen functioneren in een team.

TWEELINGEN

De tweede Volle Maan op rij in het teken Waterman van 22 augustus 2021 in jouw Huis van Levensbeschouwing, Wijsheid en Spiritualiteit is een nu op nooit moment, een teken dat je nu echt een beslissing met nemen over iets wat te maken heeft met media, reizen, spiritualiteit of publicatie van een boek of artikel. De vorige Volle Maan heeft je uitgedaagd om te leren, te groeien als individu en je spirituele en filosofische kanten te ontwikkelen en meer te vertrouwen op je innerlijke wijsheid. Een juridische kwestie kan voor eens en voor altijd worden opgelost. Vraag gerust om hulp of begeleiding en er zal ondersteuning zal er voor je zijn wanneer je het nodig hebt.

Gebeurtenissen kunnen op buitengewone, onverwachte manieren verlopen, maar alleen jij kan uitkomst bieden. Zoek de antwoorden bij jezelf. 

KREEFT

De tweede Volle Maan in Waterman van 22 augustus 2021 in jouw Huis van Gedeelde Financiën en Intimiteit laat het verlangen zien om een intieme of zakelijke band op te bouwen, maar financiële verplichtingen houden je tegen. De vorige Volle Maan ging over evenwicht, over geven en nemen, zowel financieel als emotioneel. Het aflossen van schulden, financieel of anderszins het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen. Een financiële samenwerking met vrienden of een bevriende zakenrelatie kan ook hebben geleid tot een ongewenste emotionele situatie. De aard van een bestaande vriendschap verandert en dat geeft je een ongemakkelijk gevoel. Met deze Volle Maan komen de de inzichten die je nodig hebt. Blijf gewoon trouw aan jezelf.

LEEUW

De tweede Volle Maan in Waterman van 22 augustus 2021 in jouw Huis van Relaties gaat weer over eenheid en verbondenheid met je levenspartner, maar ook om de behoeften van de partner boven de eigen behoeften te stellen. 

Er kan een breuk zijn ontstaan in een zakelijk partnerschap of relatie, maar ook een nieuwe stap kan zijn genomen zoals een belofte of aanzoek. Relaties kunnen veranderen en vriendschappen kunnen eindigen of juist hechter worden. Deze Volle Maan kan een emotionele periode voor je zijn, maar laat het gebeuren. Waar het op neerkomt, is dat je emoties voelt en deze vrij kan uiten zoals een Leeuw dat kan! 

De relaties die dicht bij jou staan  weerspiegelen jou en het is goed om een beetje anders te zijn.

MAAGD

De tweede Volle Maan in Waterman van 22 augustus 2021 in jouw Huis van Werk en Gezondheid is een dringende aanwijzing vanuit de Kosmos om je aan te sporen beter voor jezelf te zorgen. Nieuwe diëten uitproberen en een nieuwe lifestyle is prima, zolang je ze verstandig benadert. Het gaat om voldoende voedingsstoffen in je lichaam, voldoende beweging en rust om te kunnen functioneren. Jij bent uniek en dat betekent dat je goed moet opletten of een nieuwe lifestyle bij jou past en echt voor jou werkt. Het gaat om jouw herstel en welzijn. 

Hetzelfde geldt op de werkplek! Ergonomische oplossingen die speciaal voor jou zijn, maar zijn ook samenwerking met jouw eigen unieke inbreng. Het gaat om jouw welzijn en innerlijke vrede, Maagd.

WEEGSCHAAL

De tweede creatieve en innovatieve Volle Maan in Waterman in jouw Huis van Zelfexpressie, Creativiteit, Liefde, Romantiek en Plezier laat alsnog de voltooing zien van een creatief project, een examen of een kunstzinnig of muzikaal project. Dat is mogelijk door het op je eigen unieke manier te doen en je niet te laten afleiden door anderen die denken dat het beter kan. Een nieuwe romance kan groeien of het is echt tijd om een streep te zetten onder een romance die niet voorbestemd was. Geef je over aan alles wat je blij en gelukkig maakt. Deze Volle Maan gaat ook over loslaten waar je geen vreugde (meer) aan beleeft. Dus hak die knoop alsnog door.

SCHORPIOEN

De tweede Volle Maan in Waterman van 22 augustus 2021 in jouw Huis van Familie en Huis is een laatste wake-up call over je thuissituatie, waar en hoe je leeft. Met deze tweede Volle Maan krijg je het inzicht of je op de juiste plaats bent of dat het tijd is om verder te gaan. De vorige Volle Maan bracht onrust bij jou thuis, met kinderen en je familie en ook met deze Volle Maan kun je de behoefte hebben om even alleen te zijn. Een time-out. Even geen gezinsverantwoordelijkheden en geen gezeur om je heen om je emoties weer in evenwicht te brengen.

Het vinden van balans in je persoonlijke leven is zo belangrijk nu, vooral wanneer je aandacht teveel uitgaat naar je carrière. Je kunt onverwacht het besluit nemen om een ander levenspad te kiezen, door bijvoorbeeld een sabbatical te nemen. Met deze tweede Volle Maan moet je rekening houden met het onverwachte, dus ook op het thuisfront. 

BOOGSCHUTTER

Met de tweede Volle Maan in Waterman van 22 augustus 2021 in jouw Huis van Communicatie, Verbinding, Onderwijs, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren is Boogschutter meer emotioneel. Deze Volle Maan dringt aan om al die emoties op te schrijven en naar buiten te brengen. 

Net als bij de vorige Volle Maan moeten dingen worden uitgepraat, dingen die je dwarszitten. Problemen rond broers en zussen, opleiding, buren of vervoer kunnen leiden tot conflictsituaties. Hou wel rekening met je woorden, met wat je zegt en hoe je iets zegt.

Een kwestie die je na aan het hart ligt, wordt opgelost, maar nu wordt er wel naar jou geluisterd!

STEENBOK
De tweede Volle Maan in Waterman van 22 augustus 2021 in jouw Huis van Financiën laat de noodzaak zien dat er een financieel onderwerp alsnog moet worden opgelost. De vorige Volle Maan liet al zien dat er iets afgerond of verbeterd moet worden op financieel gebied. 

Het kan zijn dat je in de veronderstelling was dat een financieel onderwerp was afgesloten, maar dat kan dus een vervolg krijgen met deze tweede Volle Maan. Financiële planning en strategievorming is iets wat jouw aandacht opeist. Jouw uitgavenpatroon is anders in vergelijking met vorig jaar rond deze tijd. Je bent niet wat je bezit, het gaat erom hoe je jezelf ziet en waardeert. Kijk naar de waarde van jezelf, want je bent van onschatbare waarde! 

WATERMAN

De tweede Volle Maan in Waterman van 22 augustus 2021 zet Waterman weer vol in de schijnwerpers. Met een Volle Maan in het eigen teken gaat het om jezelf centraal te stellen en helpt je om duidelijke grenzen te stellen. 

De eerste Volle Maan was de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. 

Nu moet je echt die beslissingen nemen en je daaraan te houden. 

Door zelfreflectie weet je precies weet wat er nodig is om emotionele blokkades te overwinnen voor innerlijke groei. Loslaten, zowel intern als extern.

Het is de hoogste tijd om persoonlijke dingen af te handelen of een persoonlijk project te voltooien, zodat je verder kunt gaan. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng.

VISSEN

De tweede Volle Maan in Waterman van 22 augustus 2021 in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting laat de noodzaak zien om emotioneel te genezen. Je hebt rust, ontspanning, een retraite en meditatie nodig om in balans te komen en te blijven. Tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen. 

De vorige Volle Maan bracht ruimte voor inzichten en duidelijkheid.

Deze tweede Volle Maan helpt je om iets te doen met die verkregen inzichten. Je weet heel goed om dingen verborgen te houden voor anderen, maar dat gaat nu niet op. Krachtige emoties komen vrij en het maakt jou extra intuïtief. Vertrouw op je ingevingen, deze zijn echt.

error: Content is protected !!