Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Nieuwe Maan in Weegschaal van 28 september 2019

De Nieuwe Maan in Weegschaal van 28 september 2019

De Nieuwe Maan is een terugkerend magisch moment wanneer Zon en Maan samensmelten en het Licht van Moeder Maan niet waarneembaar is aan de hemel.
Met dit magische terugtrekken van de Maan neemt de kracht van het onbewuste toe.  

Het is de voedingsbodem van alles wat nodig is voor de groei van de volgende cyclus, de groei naar de fase van de Volle Maan. 

De Nieuwe Maan van 28 september 2019 op 5º20 in Weegschaal staat in het teken van relaties, plezier en romantiek!  

De nauwe conjunctie met de harmonieuze vaste ster Zaniah brengt een sterke impuls van samenzijn, liefde delen, sympathie en van elkaar willen leren. 

Venus staat heel sterk in haar eigen teken Weegschaal en vormt een aangenaam sextiel met Jupiter in Boogschutter. Deze verbinding versterkt de positieve invloed van de Vaste Ster Zaniah.

Een prachtige Nieuwe Maan om te gaan daten, elkaar het ja-woord te geven, een relatie te beginnen of nieuw leven in te blazen, een feestje te geven, op reis te gaan, een aankoop te doen, juridische zaken en studie.

De Nieuwe Maan inconjunct de retrograde Uranus in Stier laat echter de noodzaak zien om eerst aanpassingen te doen in je sociale leven of liefdesleven wanneer er sprake is van een verstoord evenwicht.

Rusteloosheid, ontevredenheid, een gevoel van beperking en verveling kunnen leiden tot oplopende spanningen en de behoefte aan verandering en opwinding in je sociale leven of liefdesleven. 

Saturnus is precies op deze dag conjunct met de Zuidermaansknoop op 14º Steenbok.

Zowel individueel als collectief staat de mensheid collectief voor de uitdaging om bewust naar het eigen gevoel en onze werkelijke behoeftes te luisteren.

Bewustwording van het Zelf leidt tot vertrouwen in de eigen innerlijke autoriteit om echte veranderingen tot stand te brengen. 

Een onverwachte gebeurtenis stelt je voor de keus om veranderingen in de relatie door te voeren om vrijheid en creatieve zelfexpressie te bewerkstelligen.

Een relatie hoeft niet tot een eind te komen, want een kleine verandering maakt al een wereld van verschil!

Om samen te kunnen zijn binnen een relatie moet je eerst leren hoe het is om vrij te zijn! 

Het effect van de Nieuwe Maan van 28 september 2019  duurt vier weken tot de Nieuwe Maan in Schorpioen van 28 oktober 2019. 

De beste tijd voor een nieuwe start, het nemen van een besluit en voor het starten van nieuwe projecten is tijdens de eerste twee weken van deze Nieuwe Maancyclus. 

Deze Wassende fase van de Maan duurt van 28 september tot 13 oktober 2019, de Volle Maan in Ram.

Happy New Moon! 

error: Content is protected !!