Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Nieuwe Maan in Kreeft van 10 juli 2021

De Nieuwe Maan in Kreeft van 10 juli 2021

De Nieuwe Maan is een magisch terugkerend moment wanneer het Licht van Moeder Maan niet waarneembaar is aan de hemel.
Met dit maandelijks terugtrekken van de Maan neemt de kracht van het onbewuste toe. 

Het is de voedingsbodem van alles wat nodig is voor de groei van de volgende cyclus, de fase van de Volle Maan. 

Met de Nieuwe Maan op 18°02’ in Kreeft gaat het om het versterken van de fundamenten onder ons leven en onze doelen. In Kreeft gaat het dan om het huis, veiligheid, het gezin en de woonsituatie.

Het thema van deze Nieuwe Maan is Partnerschap en Compromis, want Venus en Mars spelen de hoofdrol tijdens deze Nieuwe Maan. 

Venus conjunct Mars in het vurige Leeuw is een brandend verlangen naar ware liefde of om creatieve projecten te starten, maar dit planetaire tweetal komt tijdens deze Nieuwe Maan onder druk te staan.

Venus en Mars staan tegenover de retrograde Saturnus in Waterman en vierkant op Uranus in Stier. Er is dus sprake van een T-vierkant. Door dit spanningsveld komen relaties onder druk te staan en daar bovenop hebben we te maken met de vertragende en beperkende retrograde Saturnus.

Deze Nieuwe Maan in Kreeft staat in de nabijheid van de ongunstige Vaste Ster Wasat. 

De Vaste ster Wasat is qua energie vergelijkbaar met de planetaire bovenmeester Saturnus en dat kan leiden tot pessimisme en wordt het lastiger om tot een compromis te komen.

Dit alles kan leiden tot frustratie, gespannen situaties, onverwachte tegenslagen en teleurstelling. 

De Nieuwe Maan krijgt hulp van een relativerende Uranus in Stier en deze positieve verbinding kan dus een uitweg zijn. Omdenken kan heel verfrissend zijn!

Gebeurtenissen die het eerste gezicht uitdagingen zijn, kunnen worden omgezet in kansen om negatieve, beperkende en beperkende elementen los te laten.

Iedere Nieuwe Maan opent deuren in ons leven, afhankelijk van het Zonneteken en ascendant. 

Het Universum is er speciaal op gericht dat je op een bepaald gebied in je leven nieuwe stabiliteit opbouwt en dwingt je om uit je comfortzone te stappen en een nieuw begin te omarmen. 

Laat achter wat niet werkt voor jou en kom in contact met je eigen persoonlijke emotionele kracht. Als iets niet goed voelt in je leven, vraag je dan af waarom je je zo voelt en wat je er aan kunt doen om dingen te verbeteren. 

Met Mercurius in Kreeft vanaf 12 juli 2021 is dit het juiste moment om dat te doen.

Focus op het goede!

De invloed van deze Nieuwe Maan in Kreeft van 10 juli 2021 duurt vier weken tot de Nieuwe Maan in Leeuw van 8 augustus 2021. 

De beste tijd om een besluit te nemen is tijdens de fase van de Wassende Maan en dat is van 10 juli 2021 tot de Volle Maan in Waterman van 24 juli 2021.

Het resultaat van alle intenties met deze Nieuwe Maan in Kreeft zien we over zes maanden met de Volle Maan in Kreeft van 17 januari 2022.

RAM

Met de Nieuwe Maan in Kreeft in het Huis van Familie en Huis ontwaakt een drang om je ware zelf te vinden. Neem de tijd om je rust te vinden en te ont-stressen. Vanaf 12 juli 2021 reist ook Mercurius door Kreeft en dat maakt Ram minder direct, maar dwingt je om contact te komen met je emoties en gevoelens te uiten. De retrograde Cheiron in Ram vanaf 15 juli 2021 ondersteunt om je trauma onder ogen te zien waardoor het genezingsproces op gang komt. Met de Volle Maan in Kreeft van 17 januari 2022 ziet Ram de resultaten van alle intenties die nu worden gemaakt. 

STIER

De Nieuwe Maan in Kreeft valt voor Stier in het Huis van Communicatie en moedigt Stier aan om zich te oriënteren over school, cursussen en trainingen en krijgt nieuwe vrienden en buren. Deze Nieuwe Maan in Kreeft stimuleert om naar je gevoel te luisteren en om contact te maken met alles wat je geest prikkelt. Nieuwe dingen leren, lezen, gesprekken voeren, een nieuwe manier van communiceren. Met de Volle Maan in Kreeft van 17 januari 2022 ziet Stier wat er allemaal in de nabije omgeving veranderd is.

TWEELINGEN

Met de Nieuwe Maan in Kreeft in het Huis van Financiën worden financiële onduidelijkheden opgehelderd. Tweelingen krijgt alle informatie die nodig is om goede financiële beslissingen te nemen. Een Nieuwe Maan om financiële doelen te stellen, maar ook een Nieuwe Maan om te waarderen wat je al hebt. 

Wat heb je nodig om gelukkig te zijn, zowel financieel als persoonlijk? Koop je dingen voor jezelf of om indruk te maken op anderen? Wat maakt jou werkelijk gelukkig? Wat heb je echt nodig?

Met de Volle Maan in Kreeft van 17 januari 2022 zie je de resultaten!

KREEFT

Jouw persoonlijke zonnecyclus en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase.

De Nieuwe Maan in Kreeft staat in het eerste Huis, in het teken van jouw persoonlijke wensen, behoeften en het fysieke lichaam, een nieuw persoonlijk begin. Deze Nieuwe Maan geeft Kreeft de drive en de inspiratie om met vertrouwen het leven te omarmen zonder al te veel rekening te hoeven houden met anderen. Je moet wel je hoofd erbij houden en om alle kansen die zich aandienen ten volle te kunnen benutten. Met de Volle Maan in Kreeft van 17 januari 2022 ziet Kreeft de resultaten.

LEEUW

Deze Nieuwe Maan valt voor Leeuw in het 12e Huis van het Onbewuste en Loslaten.

Het is mogelijk dat je in deze periode van innerlijke reflectie spijt hebt over iets uit het verleden, iets wat je verloren hebt. Deze Nieuwe Maan maakt Leeuw gevoelig voor stemmingen en trends in de wereld om zich heen. Deze Nieuwe Maan stimuleert Leeuw om de diepte in te gaan om op zoek te gaan naar zichzelf. Wie ben je en wat hou je voor jezelf en de wereld verborgen? 

Rust, ontspanning en tijd voor jezelf heb je nodig om jezelf op te laden en geest en lichaam weer in balans te brengen. 

De Volle Maan in Kreeft van 17 januari 2022 laat dan het bereikte spirituele evenwicht zien.

MAAGD

Deze Nieuwe Maan valt voor de Maagd in het 11e Huis van Hoop en Sociale Processen. 

Wie zijn je echte vrienden, met wie of met welke groep wil je de toekomst in? De Noordknoop in Tweelingen laat zien dat je vrienden nodig hebt die in jou en je talent geloven! Harmonie en balans in jezelf door in gelijk mate te geven en te nemen. Vrienden moeten je verrijken en jouw zelfvertrouwen ondersteunen en geen energie kosten! Sta er niet van te kijken dat dingen totaal zijn veranderd met de Volle Maan in Kreeft van 17 januari 2022.

WEEGSCHAAL

De Nieuwe Maan in Kreeft in jouw Huis van Carrière en Bestemming laat nieuwe professionele kansen zien.

De carrière van Weegschaal neemt vanaf dit moment een hoge vlucht! Een geweldig moment voor een bedrijfsgerichte studie, om te solliciteren naar die droombaan en zich te richten op een ongelooflijke carrièremove. Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je te maken met tegenwind en vertraging.

In het komende halfjaar krijgt Weegschaal de kans om het roer om te gooien. Met de Volle Maan in Kreeft van 17 januari 20221 zie je wat er allemaal veranderd is.

SCHORPIOEN

Door de Nieuwe Maan in Kreeft in het Huis van Studie en Reizen en Internationale verbindingen wordt Schorpioen gestimuleerd om nieuwe wegen te verkennen door te gaan reizen of te gaan studeren, een website te lanceren of een boek uit te geven over dingen die nieuw en toekomstgericht zijn en vooral tot de verbeelding spreken.

Met de Volle Maan in Kreeft van 17 januari 2022 zie je de resultaten van al je geweldige plannen. 

BOOGSCHUTTER

Met de Nieuwe Maan in Kreeft in het Huis van de Gedeelde Financiën, de Ziel en Intimiteit is het een goed idee om nieuwe krachten op te doen. Boogschutter wil zo graag naar buiten treden en de wereld laten zien hoeveel je te bieden hebt, hoeveel je kunt geven. 

Nu moet je echter in jezelf gaan, het gaat het meer om intimiteit, om passie en sensualiteit. Laat de buitenwereld voor wat het is. De wereld weet hoe goed je bent, maar jij hebt jezelf ook nodig. Met de Volle Maan in Kreeft van 17 januari 2022 ziet Boogschutter de resultaten.

STEENBOK

Met de Nieuwe Maan in Kreeft in Het Huis van Relaties is dit het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie of met een nieuwe relatie te beginnen. Een nieuwe zakelijke samenwerking of de strijdbijl begraven met een zakelijke relatie behoort tot de mogelijkheden.

Vanaf dit moment en in de komende maanden ontstaat er dus een nieuwe kijk op in de relatiedynamiek of het nu gaat om je geliefde, zakenpartner, tegenstander of nieuwe liefde! Je zou zelfs je krachten kunnen bundelen met een rivaal. Met de Volle Maan in Kreeft van 17 januari 2022 ziet Steenbok of een verbintenis tot bloei is gekomen. 

WATERMAN

Met de Nieuwe Maan in Kreeft in het Huis van Werk en Gezondheid gaat Waterman besluiten nemen over verbeteringen in de werkomgeving en interactie met collega’s. De Nieuwe Maan is een geweldig moment om met een nieuw project te van start te gaan, maar ook een goed moment voor een medische check-up. Hoe gaat het met je lichamelijke en geestelijke conditie? Misschien heb je de lat te hoog gelegd en heb je het gevoel dat je het tempo niet kunt bijhouden. 

Is dit wel de juiste baan voor jou? Er kunnen zich nieuwe kansen voldoen die gevoelsmatig beter aansluiten bij jouw leven en verlangens. Een gezonde productieve werkomgeving, een ​​gezondheidsplan, een betere dagroutine. Met de Volle Maan in Kreeft van 17 januari 2022 ziet Waterman de resultaten van goede intenties. 

VISSEN

Deze Nieuwe Maan in Kreeft valt voor Vissen in het Huis van Zelfexpressie, Liefde en Creativiteit. 

Met deze Nieuwe Maan geef je toe aan je gevoel en wil je koste wat kost liefhebben, de verbinding maken ideeën en interesses te delen met vrienden of je wil van start gaan met een creatief project. Kinderen gaan een prominente rol innemen, maar ook jouw innerlijk kind vraagt om aandacht. Het gaat om jouw creatieve zelf en jouw creatieve reis en deze Nieuwe Maan daagt je uit om jouw fantasieën te beleven! Het kan wel wat geld kosten en dat je talenten anders gaat benutten, maar doe het, want Vissen herontdekt de ware betekenis van liefde, plezier en geluk.

error: Content is protected !!