Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maandag, 16 januari 2023

Maandag, 16 januari 2023
De Afnemende Maan in Schorpioen is een bron van inspiratie, focus en verdieping. Het sextiel van de Maan met Mercurius in Steenbok vraagt om duidelijkheid om bij de essentie te komen en ondersteunt ons om alle opgedane ervaringen op ons pad te integreren. Deze Maanenergie werkt genezend en brengt transformatie, emotioneel, mentaal en fysiek! Oplossingen voor waar je vastzit komen vanzelf, wanneer je in het reine komt met je gedachten en meegaat met deze kosmische energie.
Door de oppositie van deze intense Maan met de retrograde Uranus in Stier zijn er echter stemmingswisselingen, dus geen goede dag om belangrijke (financiële) beslissingen te nemen. We worden geconfronteerd met het feit dat niets gratis en voor niets is en alle ondernomen acties met betrekking tot veiligheid, gezamenlijke activa en financiële transacties consequenties hebben. Venus in Waterman staat nog vierkant op Uranus in Stier en dat laat een ongekende drang zien naar vrijheid en spanningen in relaties die te maken hebben met persoonlijke ruimte en de mate van vrijheid binnen de relatie.

error: Content is protected !!