Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 14 januari 2023

Zaterdag, 14 januari 2023
De Zon in Steenbok sextiel Neptunus in Vissen schenkt ons een bron aan fantasie en creativiteit, dagdromen en schept romantische verwachtingen. Door deze transit is er meer begrip voor elkaar en daarom zijn we eerder geneigd om elkaar de helpende hand te bieden of er wordt gevraagd om hulp. Het is niet echt een dag om een grote beslissing te nemen. Maak vooraf een goede planning als je iets voor elkaar wil krijgen.
De Afnemende Maan in Weegschaal, het teken van Relatie en Balans, Liefde en Harmonie driehoek Venus en Saturnus in Waterman richt haar zilveren licht op relaties, verbinding en samenwerking en vraagt je de balans in je leven te herstellen.
De Maan vraagt je om met het spanningsveld Venus in Waterman vierkant retrograde Uranus in Stier te kijken naar de plaats die jij in je relatie inneemt en hoe je met anderen omgaat. Iedereen is anders met eigen verlangens en belangen, maar alleen door samen te werken, komen we er wel.

error: Content is protected !!