Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zondag, 15 januari 2023

Zondag, 15 januari 2023
De Maan in Weegschaal in haar Laatste Kwartierfase betekent dat we in de afrondende fase voor wat betreft relaties zijn beland. De (linker)helft van de Maan is nu zichtbaar.
Deze maanstand is uiterst geschikt om bepaalde zaken en negatieve energieën in relaties en geldzaken af te stoten en met deze aspecten ziet het eruit dat het gaat lukken, ook al kunnen issues door het vierkant met Pluto in Steenbok gevoelig liggen.
Venus in Waterman staat vandaag exact (14º) vierkant op Uranus in Stier en dat betekent dat we ons moeten aanpassen aan nieuwe omstandigheden, maar laat ook een ongekende drang zien naar vrijheid, blijheid, onafhankelijkheid. Venus in Waterman vierkant de retrograde Uranus in Stier kan leiden tot spanningen in relaties die te maken hebben met persoonlijke ruimte en de mate van vrijheid binnen de relatie. Dit kan de oorzaak zijn van onrust of een plotselinge breuk in de relatie, de behoefte aan een time-out of samen een andere koers gaan varen!

error: Content is protected !!