Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 6 januari 2023

Vrijdag, 6 januari 2023
Vandaag is het Volle Maan in Kreeft. De Maan heerst over het teken Kreeft en hoort bij het element Water. Deze Volle Maan versterkt en verdrievoudigt alle emoties, intuïtie, gevoeligheid en behoefte tot koestering.
Met deze Volle Maan ga je door de invloed van de Zon driehoek Uranus in Stier nieuwe dingen ontdekken over jezelf of je omgeving, waardoor je gestimuleerd wordt om een nieuwe richting in te slaan. De Zon in Steenbok staat in het tegenovergestelde Aardeteken Steenbok, het teken van traditie en maatschappelijke verplichtingen. Verdrongen gevoelens die te maken hebben met familie, conditionering, huis, levensstijl en verleden komen aan het licht.
De Volle Maan staat vierkant op Jupiter in Ram en opposiet de retrograde Mercurius in Steenbok en dat T-Vierkant laat een conflict zien tussen het gevoel en het verstand. Mercurius is communicatie, onze geest, wat we weten, wat we denken en onze houding. Een mentale aanpassing en een nieuwe houding voor het nieuwe jaar.
Lees meer over deze Volle Maan en de invloed op de dierenriemtekens onder NIEUWS.

error: Content is protected !!