Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 27 mei 2022

Vrijdag, 27 mei 2022
De vrijdag is astrologisch verbonden met Venus (de godin Freya).
Vandaag kruisen Venus in Ram en de retrograde Pluto in Steenbok degens en dat betekent met deze intense passionele en emotionele energie passioneel vuurwerk en intensiteit.
Venus in het teken Ram zoekt geen compromissen of overgave, met deze energie wil Venus tot actie overgaan, voor zichzelf opkomen en grenzen stellen, ook uiting geven aan haar gevoelens als iets haar niet zint. Probeer deze energie wel in goede banen te leiden. Het is goed om voor jezelf op te komen, laat het niet ten koste van alles gaan. Er wordt teveel gepraat en te hard van stapel gelopen, waardoor voorbij wordt gegaan aan de inhoud. Het zal met deze niet makkelijk zijn om de harmonie te bewaren. Pluto maakt jaloers en bezitterig en Venus is in Ram daar niet van gediend, want Venus in Ram gaat om eigenwaarde en grenzen stellen.
Venus staat op het punt om het vuurteken Ram te verlaten voor het aardeteken Stier en dan gaat de energie veranderen van eigenwaarde naar zelfbehoud. zorgen voor jezelf, behouden wat je hebt, zodat je kunt groeien en zorg kunt dragen voor wat je hebt.

error: Content is protected !!