Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 26 mei 2022

Donderdag, 26 mei 2022
Vandaag is het Hemelvaartsdag.
Jupiter is astrologisch verbonden met de donderdag. Jupiter in het vuurteken Ram draagt ​​de energie van een nieuw begin in zich en moedigt ons aan om het ​​avontuur aan te gaan.
Ook de Maan in het Vuurteken Ram moedigt ons aan om met iets nieuws te beginnen of veranderingen aan te brengen, maar de Maan is in haar verdwijnende fase en dan is het beter om je te houden aan een vaste routine en niets te gaan forceren. Dit is de tijd om dingen los te laten.
Naar alle waarschijnlijkheid lopen projecten spaak of lopen maar net goed af.
Mercurius is retrograde in Stier tot 3 juni. De retrograde Mercurius op 28º in Stier vormt een driehoek met de retrograde Pluto in Steenbok. De boodschap van de samenwerking tussen Pluto en Mercurius is om nooit op te geven, onder welke omstandigheden dan ook. Je wensen worden uiteindelijk vervuld! Voor nu is het beter om plannen bij te stellen of aan te passen alvorens ze tot uitvoer te brengen. We komen er wel!

error: Content is protected !!