Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 28 mei 2022

Zaterdag, 28 mei 2022
Vandaag betreedt Venus haar eigen aardeteken Stier.
De sensuele energie van Venus in Stier laat ons vandaag verlangen naar de natuur, wandelen, tuinieren of lekker luieren in de tuin of op een terrasje. Ook een geweldige dag om te winkelen en net die leuke aankoop te doen. De Verdwijnende (Balsemieke) Maan in Stier is verbonden met Uranus in Stier en die samenstand geeft een spannend tintje aan de dag. Een onverwachte ontmoeting of uitstapje, verrassend nieuws of een briljante oplossing voor een probleem zijn allemaal dingen die je vandaag mag verwachten. Venus in Stier gaat over geld, financiering en vraag en aanbod. Met de Zonsverduistering in Stier op 30 april en de Maansverduistering op 16 mei in Schorpioen nog vers in het geheugen gaat het nu vooral over het krijgen van financiële controle.
Saturnus is astrologisch verbonden met de zaterdag. Saturnus in Waterman staat nog steeds vierkant op Uranus in Stier. We moeten allemaal vooruit gaan in diversiteit, menselijkheid en technologie en ons aanpassen aan deze veranderende tijden. Wat we nu moeten doen is het oude vaarwel zeggen en ons voorbereiden op de Nieuwe Maan in Tweelingen van 30 mei a.s.
Maak nu alvast je lijst met intenties!

error: Content is protected !!