Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zondag, 7 augustus 2022

Zondag, 7 augustus 2022
Venus in Kreeft driehoek de retrograde Neptunus in Vissen brengt vandaag een mengeling van romantiek en fantasie met zich mee waardoor je hart sneller gaat kloppen….
Venus en Neptunus slaan samen een brug tussen het heden en het verleden, het mannelijke en het vrouwelijke, het innerlijke en het uiterlijke, verovering en overgave, vasthouden en loslaten……Het gaat vandaag om grenzen te stellen en deze te bewaken.
Door de Wassende Maan in Boogschutter bruist het van energie, maar deze Maan in Boogschutter is wel vierkant Mercurius in Maagd. Zorg ervoor dat je alle feiten op een rij hebt. Vandaag wordt gehandeld vanuit gevoel, maar door deze hoog geladen Maan wordt ook naar de mond gepraat. Het valt ook niet mee om je concentratie vast te houden of afspraken na te komen. De driehoek van de Maan met de retrograde Jupiter in Ram maakt de energie wat lichter en geeft een gevoel van optimisme om er het beste van te maken.

error: Content is protected !!