Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 26 augustus 2022

Vrijdag, 26 augustus 2022
Venus is astrologisch verbonden met de vrijdag! De Verdwijnende Maan is conjunct Venus in Leeuw en vormt een driehoek met de retrograde Jupiter in Ram. Deze mooie planetaire samenkomst vergroot het sociale aspect van deze transit waardoor we openstaan voor nieuwe ideeën en vernieuwingen!
Met deze Maan/Venus-energie gaat het vooral over waardering en schoonheid. We hebben de behoefte om de verbinding aangaan met het vrouwelijke principe en hopen deze ook in de ander vinden.
De Maan gaat over wat je gevoelsmatig waarneemt en je beseft daarmee dat het leven er ook is om met volle teugen van te genieten! Toch is er een vierkant van de Maan met de retrograde Uranus in Stier en een oppositie met de retrograde Saturnus in Waterman waardoor we de behoefte hebben om onze eigen gang te gaan of het tegenovergestelde te doen van wat van ons verwacht wordt. Vandaag beseffen we dat we tevreden moeten zijn met wat we hebben en wat er is.

error: Content is protected !!