Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zondag, 14 augustus 2022

Zondag, 14 augustus 2022
De Afnemende Maan is conjunct retrograde Neptunus in Vissen. Met deze energie kunnen we overgevoelig reageren op situaties en ook vandaag valt het niet mee om objectief te zijn en te blijven. De aardse sextiel verbinding van Mars in Stier met de retrograde Pluto in Steenbok vraagt hoe je omgaat met machteloosheid, motivatie en gezag in je leven en hoe je voor je eigen behoeften opkomt in een omgeving waar anderen het voor het zeggen lijken te hebben.
De Zon in Leeuw opposiet de retrograde Saturnus in Waterman maakt ons bewust van de beperkingen in ons leven. Het aspect vraagt om aanpassingen en dat voelt als een koude douche, een gevoel van onmacht en ontmoediging. Je weet nu wel waar je aan toe bent en wat je te doen staat! Laat je niet uit het veld slaan en probeer een evenwicht te vinden tussen verlangens en verplichtingen. Wat past wel of niet in je langetermijndoelen?

error: Content is protected !!