Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 6 augustus 2022

Zaterdag, 6 augustus 2022
De Wassende Maan in Schorpioen is opposiet Mars in Stier en staat vierkant op de retrograde Saturnus in Waterman. Dit T-Vierkant laat een onrustig en onverzettelijk beeld zien waarbij het belangrijk is om bij jezelf te blijven.
Door Venus in Kreeft inconjunct de retrograde Saturnus in Waterman kan er vandaag teleurstelling zijn in vriendschap of met een geliefde en/of realiseer je je dat je jezelf in de steek hebt gelaten omwille van prestaties, opoffering of verantwoordelijkheden. Hierdoor kunnen er gevoelens zijn van eenzaamheid verlatenheid ontstaan.
De verzachtende driehoek met Venus in Kreeft en de retrograde Neptunus in Vissen en het sextiel met de retrograde Pluto in Steenbok laat ons relativeren. Waarom maken we het ons zo moeilijk als het ook makkelijk kan?
Op dit moment kom je door anderen in de verleiding om iets te doen wat eigenlijk een beetje buiten de gebaande paden ligt. Toch een beetje oppassen vandaag.

error: Content is protected !!