Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 27 augustus 2022

Zaterdag, 27 augustus 2022
De Nieuwe Maan op 4º04 in het aardse Maagd is een magisch moment van rust en verstilling.
Lees meer over deze Nieuwe Maan en invloed op alle dierenriemtekens onder NIEUWS op deze website!
Venus in Leeuw staat vandaag exact vierkant retrograde Uranus in Stier en dat betekent dat we ons moeten aanpassen aan nieuwe omstandigheden, maar laat ook een ongekende drang zien naar vrijheid, blijheid, onafhankelijkheid. Dit kan de oorzaak zijn van uitdagingen, rebellie, onrust of een plotselinge breuk in relaties, de behoefte aan een time-out of samen een andere koers gaan varen. Blijf kalm en wees niet impulsief!
Vandaag snelt de gevleugelde boodschapper Mercurius vanuit het aardse Maagd het sociale Luchtteken Weegschaal binnen. Onze collectieve communicatie tot 29 oktober 2022 zal gericht zal zijn op samenwerking, rechtvaardigheid, balans en hoe we informatie met elkaar delen.
Door de Zon in Maagd vierkant Mars in Tweelingen verloopt deze dag misschien niet zoals je had gepland. Niet boos worden en wees voorzichtig met alles wat je doet of zegt.

error: Content is protected !!