Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 3 september 2021

Vrijdag, 3 september 2021
De Afnemende Maan in Kreeft is vierkant Venus in Weegschaal en opposiet de retrograde Pluto in Steenbok en met dit T-vierkant kunnen spanningen ontstaan.
Mars in Maagd vandaag ook opposiet de retrograde Neptunus in Vissen. Mars is “de drive’, is actiegericht, wil de droom waarmaken en de retrograde Neptunus wil die ‘drive’, de droom ondermijnen.
De dingen vinden vandaag niet altijd op een openlijke manier plaats, maar meer heimelijk en subtiel, dus een gewaarschuwd mens telt voor twee ….
Deze oppositie zuigt als het ware energie van ons weg en tempert ons enthousiasme. We ervaren een vorm van onhandigheid of moeite om het juiste te doen. Nu Mars en Neptunus tegenover elkaar staan en de energie minder is, zal de drang naar welke vorm van verslaving dan ook groter worden. We worden als het ware gezogen naar iets dan ook wat ons even zal verlossen.

error: Content is protected !!