Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 29 september 2021

Woensdag, 29 september 2021
De Maan in Kreeft is in haar Laatste Kwartier, dus een dag van om onafgewerkte zaken met huis en familie af te werken. De Laatste Kwartierfase van de Maan vraagt om de afgelopen vier weken te analyseren en je persoonlijke proces daarin te doorzien. We maken allemaal deel uit van het universum. Laat je meevoeren op de golven van de kosmische energieën. Focus op verantwoordelijkheid nemen en samenwerking in huis en gezin en dan gaat het vooral over wat er de afgelopen drie weken heeft plaatsgevonden.
De Zon in Weegschaal driehoek de retrograde Saturnus in Weegschaal zorgt dat we in het hier en nu zijn en blijven. Het bewuste Zelf wordt met realisme en structuur verenigd. Een praktisch aspect om te reorganiseren, opnieuw definiëren van onze doelen en het krijgen van steun van mensen in gezagsposities. Een heel aards gebeuren ook al staan de Zon en Saturnus in het element Lucht!!!

error: Content is protected !!