Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 4 september 2021

Zaterdag, 4 september 2021
Ook vandaag staat Mars in Maagd tegenover de retrograde Neptunus in Vissen en door deze oppositie voelt het alsof we worden leeggezogen. Neptunus trekt een rookgordijn op en daardoor is er een gebrek aan daadkracht. Misverstanden liggen voor de hand en adviezen kunnen bedrieglijk zijn. Het beste is om vandaag de stilte in jezelf te zoeken. De Afnemende Maan in Leeuw is sextiel Mercurius in Weegschaal, maar opposiet de retrograde Saturnus in Waterman en vierkant retrograde Uranus in Stier, dus we willen wel, maar het lukt gewoon niet en dan moeten we ons aanpassen aan de omstandigheden.
Venus in Weegschaal vormt een inconjunct met de retrograde Neptunus in Vissen en dat zorgt voor extra verwarring in relaties. Een verwachting kan door een onjuiste inschattingen niet worden waargemaakt of de dingen lijken mooier dan ze in werkelijkheid zijn. Het verlangen is dan soms mooier dan het bezitten….Heb geduld!

error: Content is protected !!