Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Donderdag, 23 september 2021

Donderdag, 23 september 2021
Vandaag betreedt de Zon het luchtteken Weegschaal, het teken van eerlijkheid, balans en samenwerking. Het begin van de astronomische herfst. De Herfstequinox, het magische omslagpunt dat het begin van de Herfst op het Noordelijk Halfrond inluidt en het begin van de Lente op het Zuidelijk Halfrond. Vandaag staat de Zon precies boven de evenaar en duren dag en nacht even lang. Het gaat dus om het vinden van de balans en grenzen stellen!
Met de Afnemende Maan voelen we de krachten in de natuur afnemen en is uiterst geschikt om bepaalde zaken en negatieve energieën af te stoten of af te sluiten. Nu het besluit nemen om te stoppen met een nare gewoonte of een liefdeloze relatie te beëindigen. Alles wat je van af wil, dus zelfs van overgewicht, gaat beter af met Afnemende Maan.
De Afnemende Maan in Ram is vierkant de retrograde Pluto in Steenbok en opposiet Mercurius in Weegschaal. Dit T-Vierkant wil dingen uitpraten en dat lucht op! Emotionele reacties brengen duidelijkheid, over jezelf en je gevoelswereld.

error: Content is protected !!