Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 28 september 2021

Dinsdag, 28 september 2021
De Afnemende Maan in Tweelingen is vandaag driehoek de retrograde Mercurius in Weegschaal en retrograde Jupiter in Waterman. Vandaag gaat het vinden van een balans tussen gevoel en verstand. Met Mercurius retrograde krijgen we de kans om iets uit te werken wat voorheen niet mogelijk was. Door de oppositie van de Maan met de retrograde Pluto in Steenbok worden we emotioneel geraakt door nieuws, iets wat ons diep in hat hart raakt, iets dat te maken heeft met gezin, familie of het verleden.
Mars is verbonden met de dinsdag. Mars in Weegschaal stimuleert samenwerking en motiveert om vooruit te gaan. Mars in Weegschaal, Mercurius retrograde in Weegschaal en ook de Zon in Weegschaal is veel Weegschaal-energie. Geen tijd te verliezen! Ons leven is geruime tijd uit balans. Dit is misschien het moment om schoon schip te maken in relaties op te ruimen wat ons de weg naar vooruitgang verspert.

error: Content is protected !!