Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 11 september 2021

Zaterdag, 11 september 2021

Vandaag betreedt Venus, de planeet van de Liefde, het mysterieuze rijk van Schorpioen en blijft daar tot 7 oktober 2021.

Venus in Schorpioen belichaamt loyaliteit, passie en diepere waarden.  Met een geheimzinnige en verleidelijke Venus in Schorpioen speelt zich veel af achter de schermen, met de deur op slot… 

Met Mars en Venus allebei in Vaste tekens zijn gevoelens en verlangens donker en sterk, maar blijven geheim. Het voelt spannend, maar er kan sprake zijn van jaloezie, angst voor verlies of wraak wanneer een relatie wordt beëindigd.

De Wassende Maan in Schorpioen is weliswaar driehoek retrograde Neptunus in Vissen, maar is opposiet de retrograde Uranus in Stier. Wensen en verlangens komen dan lijnrecht tegenover verwachtingen van anderen te staan.

Mercurius in Weegschaal is inconjunct de retrograde Uranus in Stier en dan kan veel tijd en moeite worden verspild wanneer dingen worden verwacht die ver buiten bereik liggen. 

Pas op: niets beloven dan je na kan komen.

error: Content is protected !!