Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zondag, 23 mei 2021

Zondag, 23 mei 2021
Eerste Pinksterdag.
Mercurius in Tweelingen gaat vanaf 29 mei tot 22 juni 2021 retrograde en deze vertragende invloed merk je nu al. Aanpassingen doen in de komende periode, daar komen we echt niet onderuit. Ook vandaag staat Mercurius in Tweelingen vierkant op Neptunus in Vissen en dan moeten we voorzichtig zijn. Vergeetachtigheid en sneller afgeleid zijn kan de oorzaak zijn dat we dingen kwijtraken.
De Toenemende Maan in Weegschaal is driehoek Mercurius en Venus in Tweelingen en retrograde Saturnus in Waterman, maar vierkant Mars in Kreeft en retrograde Pluto in Steenbok.
Deze planetaire uitdaging wil samenwerking, maar vereist verantwoordelijkheid, eerlijkheid en duidelijkheid. Eerlijk duurt het langst!
Saturnus (psychische werkelijkheid) gaat vanaf vandaag tot 10 oktober 2021 retrograde op 13º31 in Waterman. Saturnus gaat over discipline, verantwoordelijkheid en Karma. Thema´s als relaties, karma en levenslessen worden tijdens deze periode heel belangrijk.
Lees meer over deze Saturnus retrograde voor alle dierenriemtekens onder NIEUWS op deze website.

error: Content is protected !!