Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 8 mei 2021

Zaterdag, 8 mei 2021
Venus in Stier staat inmiddels bijna op het einde van Stier en dat betekent dat we iets aan het afronden zijn, iets wat verandering vereist.
De Afnemende Maan in Ram wil vooruit! De Maan is sextiel Mercurius in Tweelingen en Saturnus in Waterman, maar staat vierkant op Mars in Kreeft. We willen zoveel, maar er kan sprake zijn van een conflictsituatie. Er wordt vanuit het gevoel gehandeld en dat kan leiden tot irritaties, veeleisendheid of emotionele reacties. Ook valt het niet mee om een afspraak na te komen of interesse vast te houden. Vecht voor wat je emotioneel nodig hebt, niet wat je wil bezitten. Haastige spoed is zelden goed. Venus, de planeet welke Liefde en Schoonheid belichaamt, is op haar reis door de dierenriem bijna aangekomen bij het luchtige teken Tweelingen ….. vooruitlopend op deze tekenwisseling stijgen onze verwachtingen en zien we nieuwe mogelijkheden zich aan ons openbaren.

error: Content is protected !!