Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maandag, 3 mei 2021

Maandag, 3 mei 2021
De Maan in Waterman is in haar Laatste Kwartierfase. In aanloop tot de Nieuwe Maanfase herinnert zij ons weer aan de noodzaak van loslaten, om zo ook voor onszelf groei toe te staan.
Deze afrondende Maan is conjunct Saturnus in Waterman en vierkant Uranus in Stier en dat laat zien dat dat het vandaag gaat om grenzen te stellen en deze te bewaken. 
Venus sextiel Neptunus in Vissen maakt het een overwegende vredige dag. Venus en Neptunus slaan samen een brug tussen het heden en het verleden, het mannelijke en het vrouwelijke, het innerlijke en het uiterlijke, verovering en overgave, vasthouden en loslaten…..Met deze energie zijn we gevoeliger dan normaal voor schoonheid, kunst, muziek en subtiele trillingen. Schijn bedriegt. Relaties kunnen door ontwijkend gedrag echter verwarrend zijn. Niet alles is wat het lijkt, dus dingen worden mooier voorgesteld dan ze in werkelijkheid zijn.

error: Content is protected !!