Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vrijdag, 7 mei 2021

Vrijdag, 7 mei 2021
De dag begin rustig met de Afnemende Maan in Vissen sextiel Venus in Stier en de retrograde Pluto in Steenbok. Vanmorgen gaat het vooral om gevoelens en het ontdekken van de betekenis van gevoelens. Venus driehoek retrograde Pluto in Steenbok is de onderliggende energie van vandaag en dat is een geweldig aspect voor de liefde. Het gevoel van verbondenheid wordt intenser, lichamelijk, geestelijk en emotioneel. Vandaag leer je meer over de diepere betekenis van een relatie. Niet alleen een goede dag voor de liefde, maar ook voor alle vormen van kunst en creativiteit. Vanaf vanmiddag schuift de Afnemende Maan naar het vuurteken Ram en komt de energie op gang. Houd echter verwachtingen zo laag mogelijk en ga geen verplichtingen aan.
De intrede van Moeder Maan in het Vuurteken Ram kan stimuleren om met iets nieuws te beginnen of veranderingen aan te brengen. Doe dat liever niet! Naar alle waarschijnlijkheid lopen projecten spaak of lopen maar net goed af.

error: Content is protected !!