Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zaterdag, 29 mei 2021

Zaterdag, 29 mei 2021
Mercurius in Tweelingen gaat vanaf vandaag tot 21 juni 2021 retrograde. Mercurius gaat over alles wat communicatie is, het netwerk waar je hele wereld, samenleving en Universum deel van uitmaakt. Tijdens deze periode lopen planning en afspraken spaak, zijn er vertragingen en communicatieproblemen, zowel tussen personen in de verbale communicatie als met de technische communicatiehulpmiddelen als telefoon, computer en internet. Zelf hebt je minder behoefte om in contact te staan met de buitenwereld. Tijd om jezelf terug te trekken en jezelf op te laden voor de periode wanneer Mercurius weer volle kracht vooruit gaat.
De Maan in Steenbok staat tegenover Mars in Kreeft, is driehoek Uranus in Stier en sextiel Jupiter en Neptunus in Vissen. Ook al willen we verder er is toch iets wat ons tegenhoudt om dingen te doen die we willen doen en dat kan leiden tot geïrriteerdheid. Morgen weer een dag!

error: Content is protected !!