Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maandag, 25 januari 2021

Maandag, 25 januari 2021
Op de eerste dag van de laatste week van januari 20221 staat Mars in Stier nog steeds exact vierkant op Jupiter in Waterman. Mars drijft de grote Jupiter tot het uiterste. Om individualiteit te bewijzen worden grote risico’s genomen of er is sprake van het verlies van geld of het slachtoffer worden van een overval, teveel geld uitgeven of een slechte koop waar je spijt van krijgt.
Overdrijven of het doen van beloften die je niet kunt waarmaken, ongeduldig of kritisch zijn, perfectionistisch zijn of teveel in je hoofd zitten, het zijn allemaal dingen die bij deze energie horen. 
Door de Wassende Maan in Tweelingen driehoek Mercurius in Waterman is er een constante communicatie-, informatiestroom waardoor het gemakkelijker is om gevoelens onder woorden te brengen. Vandaag kan er nieuws tot ons komen dat te maken heeft met het verleden.

error: Content is protected !!