Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zondag, 24 januari 2021

Zondag, 24 januari 2021
Door het aanhoudende spanningsveld tussen Mars in Stier en Jupiter in Waterman is er een onderliggende energie van overmoed en het idee dat alles mogelijk is. Het gevaar van (zelf)over schatting is groot met alle gevolgen van dien. Neem geen onnodige risico’s, maar maakt gebruik van deze kracht om met het oog op de toekomst met een nieuw project van start te gaan.
Jupiter en Saturnus in Waterman brengen ons op het goede spoor en nu is de tijd om je plannen niet bij intenties te laten.
De Zon is vandaag op 4º conjunct Saturnus in Waterman en dat is het begin van een ​​nieuwe jaarcyclus, dus concentreer je op wat je wilt bereiken.
De Wassende Maan in Tweelingen is driehoek Saturnus in Waterman en deze energie stimuleert om gefocust en volgens schema te werken en dat is wel nodig. Later vandaag staat de Maan vierkant Neptunus in Vissen en dan komt er van werken niets meer terecht. Met deze Intuïtieve, spirituele en medelevende energie wil je relaxen en tot jezelf komen met een mooie film of jezelf verdiepen in een mooi boek.

error: Content is protected !!