Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dinsdag, 26 januari 2021

Dinsdag, 26 januari 2021
De bijna Volle Maan in Kreeft verdiept onze emoties. Gevoeligheid en intuïtie zijn sterker.
Deze Maan in Kreeft vraagt je om in je persoonlijke leven grenzen te stellen om jezelf en je emotionele zekerheden te beschermen. Vandaag en morgen staat het gezin en familie centraal. Een mooie bijkomstigheid is dat Mars in Stier de Maan een helpende hand aanreikt, waarmee positieve energie vrijkomt om op en om het huis je ding te doen. De Zon in Waterman staat vandaag vierkant Uranus in Stier en dat kan de oorzaak zijn van grote innerlijke onrust. Met deze energie wil je uit het keurslijf van moeten en wil je jezelf bevrijden. Vrijheid is waardevol en Uranus in Stier gaat over waardebepaling, dus naast vrijheid gaat het ook om veiligheid en financiële zekerheid. Vandaag moet niemand je in de wielen rijden, want je duldt geen tegenspraak en dat komt vanuit onze eigen drang om gezien te worden.
Stel niet langer uit wat je wil doen … de hectische ondertoon van deze dag wordt rustiger als je die dingen doet die moeten worden gedaan en jezelf onthoudt van onnodige activiteiten.

error: Content is protected !!