Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zondag, 17 januari 2021

Zondag, 17 januari 2021
Jupiter in Waterman is vandaag en morgen exact vierkant Uranus in Stier en deze grote planetaire uitdaging kan een plotselinge verandering aangeven. Grote kansen liggen binnen handbereik, maar ongeduld, grilligheid en een sterke drang tot vrijheid kunnen echter leiden tot verlies, ongewenste on onverwachte gebeurtenissen. Wees dus voorzichtig met maatschappelijke risico’s en keuzes, want de geest wordt overspoeld. Geduld is en blijft een schone zaak.
De Maan is conjunct Neptunus in Vissen en sextiel Pluto in Steenbok. Met dit aspect zijn we geïnspireerd om dieper te gaan, op zoek naar oplossingen of naar de diepere betekenis van het leven of relatie(s). Wees je ervan bewust dat je veel gevoeliger voor sferen bent met deze Maan. Het is dus belangrijk dat je in een omgeving bent waarin jij je prettig voelt. Harde geluiden, felle verlichting en onbezonnenheid om je heen zijn niet bevorderlijk voor de Vissen-energie. Zoek het water op…water werkt genezend, een warm bad doet al wonderen, omring je met kaarslicht, meditatie en mooie muziek. Zorg voor jezelf, zorg voor elkaar.

error: Content is protected !!