Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zondag, 25 april 2021

Zondag, 25 april 2021
De Wassende Maan in Weegschaal driehoek Saturnus in Waterman vraagt om te kijken naar de relaties in je leven. Welke plaats neem jij in de relatie die je hebt met je partner, je kinderen, je ouders, broers en zussen, je vrienden …… en niet in de laatste plaats… de relatie die je met jezelf hebt. Vandaag gaat het om evenwicht en stabiliteit. Mercurius conjunct Venus in Stier staat echter vierkant op Saturnus in Waterman en dan is het net alsof alles in twijfel wordt getrokken en je raakt daardoor zo verstrikt in je eigen gevoelens dat je vergeet dat anderen wellicht een heel andere kijk op een situatie kunnen hebben. Kritiek of emotionele afstand kan je verdrietig, eenzaam of depressief maken. Maar hoeveel hiervan is te wijten aan je eigen angsten of kritiek?
Het lijkt niet altijd even makkelijk om in evenwicht te zijn. Wat je eigenlijk nodig hebt is eerlijk te zijn naar jezelf. Eerlijk zijn en je te realiseren dat het wellicht nodig is om jezelf te bevrijden van emotionele banden of gewoonten die jou gevangen houden en niet bevorderlijk zijn voor je welzijn.

error: Content is protected !!