Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zondag, 4 april 2021

Zondag, 4 april 2021
Gelukkig Pasen! Op Eerste Paasdag is de Maan is in haar Laatste Kwartierfase in Steenbok, het teken van traditie! In aanloop naar de Nieuwe Maan van 12 april 2021 herinnert zij ons aan de verantwoordelijkheid om af te maken waarmee begonnen is. De Laatste Kwartierfase van de Maan vraagt om de afgelopen vier weken te analyseren en je persoonlijke proces daarin te doorzien. Op weg naar de Nieuwe Maan zijn we uitermate gevoelig voor sferen. Vermijdt negativiteit en doe één ding tegelijk.
De Zon in Ram gaat over een ​​nieuw begin, vernieuwing, wedergeboorte en het planten van nieuwe zaden. Mercurius staat te trappelen om de Zon en Venus te vergezellen in Ram en deze energie wil vooruit! Maar Mercurius staat nog op de allerlaatste graad van Vissen, dus er is nog iets recht te zetten. Het vierkant met Venus in Ram laat zien dat we niet te lang moeten stilstaan bij de dingen en ook moeten genieten van het leven.

error: Content is protected !!