Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maandag, 26 april 2021

Maandag, 26 april 2021
Mercurius vormt vandaag op 13 graden een exacte conjunctie met Venus in Stier en dan heb je het gevoel alsof je op wolkjes loopt. Je hebt liefde in je hart en dat wil je uitdragen! De bijna Volle Maan in Weegschaal is driehoek Jupiter in Waterman, maar wel vierkant Pluto in Steenbok. Vandaag willen zoeken we de verbinding met elkaar, maar er is sprake van misplaatst optimisme. Er kunnen machtsspelletjes zijn met de daarbij aanwezige gevoelens van frustratie en machteloosheid. Om de leegte te vullen bestaat er gevaar dat er teveel geld wordt uitgegeven.
Een drukke dag waarin je moet zien te balanceren tussen wat je denkt en zegt. Zorgvuldige reflectie is een ware uitdaging. Probeer op een zo neutraal mogelijke en redelijke manier met elkaar te communiceren om de balans binnen een relatie te behouden. Dit is vandaag de beste manier om escalatie te voorkomen.

error: Content is protected !!