Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
NIEUWS Saturnus Retrograde

Saturnus retrograde vanaf 30 april 2019

Saturnus retrograde vanaf 30 april 2019

Saturnus in Steenbok gaat retrograde van 30 april 2019 tot 17 september 2019.
Saturnus “daalt” van 20º31.1 tot 13º54.7 in Steenbok en de schaduwperiode duurt tot 24 december 2019.
Saturnus gaat over discipline, verantwoordelijkheid en Karma.

Dit zijn de effecten van de retrograde Saturnus 2019 voor alle tekens:

RAM
Saturnus in het Huis van Carrière legt de focus op het bouwen van een sterke basis voor maatschappelijk succes. Succes komt door een goede voorbereiding en door hard te werken. Maar de retrograde Saturnus laat je ook de gevolgen zien van liever lui dan moe of onverschilligheid.

STIER
Tijdens de retrograde Saturnus periode zijn er misverstanden en meningsverschillen met ouderen en leidinggevenden. Wees voorzichtig, ook op reis kan er oponthoud zijn. Ook een studie kan worden onderbroken of kost meer inspanning. Blijf geïnspireerd.

TWEELINGEN
Tijdens de retrograde Saturnus periode ben je minder gefocust op geldzaken, maar juist nu moet je zorgen voor een strak financieel beleid. Financiële verplichtingen in de relatie en kwesties met betrekking tot intimiteit vragen je aandacht. Blijf gefocust en neem je verantwoordelijkheid, want je krijgt de kans om ongemakkelijke situaties ten goede te laten keren.

KREEFT
Tijdens de retrograde Saturnus periode in het Huis van Relaties kan er een scheiding zijn of is het onmogelijk om samen te zijn met je partner. Ook kan er sprake zijn van bedrog en misleiding in een zakelijke- of privé-relatie. Alle relaties worden dus op de proef gesteld om deze te verbeteren, te versterken of juist te beëindigen.

LEEUW
Tijdens de retrograde Saturnus periode moet je vooral aandacht besteden aan je gezondheid. Een ander voedingspatroon of streng dieet kan nadelig zijn voor je gezondheid, zoals te weinig, te veel of ongezonde voeding. Saturnus retrograde leert je productiever en efficiënter met structuren om te gaan en meer structuur en orde in je dagelijkse leven aan te brengen.

MAAGD
De retrograde Saturnus stelt de liefde op de proef. Wees eerlijk naar elkaar. Kinderen vragen om aandacht en ook jouw eigen innerlijk kind heeft meer aandacht nodig. De retrograde Saturnus vraagt je ook je talenten niet negeren of ontkennen wanneer je je in deze periode ongeïnspireerd voelt of wanneer je creativiteit wordt geblokkeerd. Probeer inspiratie te vinden in jezelf. Maak tijd vrij voor jezelf. Durf weer kind te zijn.

WEEGSCHAAL
Tijdens de retrograde Saturnus periode wordt het fundament voor je toekomst gelegd. Er wordt veel van je gevraagd en vaak heb je het gevoel heen en weer geslingerd te worden tussen werk en privé of dat je wordt beperkt door privé-aangelegenheden, familie, ouders en huis. Juist dit vormt de basis voor maatschappelijk succes, dus richt je aandacht hierop.

SCHORPIOEN
De retrograde Saturnus vraagt je om aandacht te besteden aan een studie, onderwijs of het ontwikkelen van vaardigheden. Dit is een periode om de relatie met broers en zussen te verbeteren of dingen recht te zetten in je familie of op school. Tijdens deze periode kunnen er depressies en duistere gedachten zijn.
Lezen, reizen, leren en mediteren zijn dan manieren om je geest te verlichten.

BOOGSCHUTTER
Tijdens de retrograde Saturnus periode moet je rekening houden met minder inkomsten, meer uitgaven en veel werk. Zorg altijd voor een goede planning, want het gezinsleven of familie kan op dit moment veeleisend zijn. Saturnus retrograde maakt je onzeker over je financiële situatie, maar dit is juist een goede periode om te sparen of een budgetplan op te stellen.

STEENBOK
Tijdens de retrograde Saturnus periode ben je gedemotiveerd en heb je het gevoel alsof je niet vooruit komt, ondanks alle verantwoordelijkheden waar je mee te maken hebt. Let op je gezondheid en voedingspatroon. De retrograde Saturnus kan je onrustig maken, dus zorg voor een vaste dagroutine. Op tijd eten, op tijd gaan slapen. Blijf gemotiveerd, want je ziet nu leeuwen en beren op de weg die er niet zijn.

WATERMAN
Tijdens de retrograde Saturnus periode kun je vertraging en tegenslag ervaren.
Saturnus retrograde wijst je op dingen die nog moeten worden loslaten die jou in de problemen hebben gebracht. Misschien slaap je minder goed en lig je ’s nachts te piekeren.
Meditatie kan je geest tot rust brengen, zodat er ruimte komt voor structuur.
De dingen gebeuren zoals ze zijn bedoeld, laat het toe.

VISSEN
Tijdens de retrograde Saturnus periode verdwijnen er vrienden uit je leven. Saturnus retrograde is grote schoonmaak in je sociale kring. Wie het ook is die jouw sociale kring verlaat resoneert niet meer met de persoon die je nu bent. Wees selectief wie je toelaat in je leven. Toewijding en werken om je dromen waar te maken is nu waar het om gaat.

error: Content is protected !!