Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Volle Maan in Tweelingen van 27 november 2023

De Volle Maan is als een groot kosmisch licht, een symbolische ‘spiegel van verlichting’ voor ons op Aarde.

De Zon in Boogschutter, (de betekenis van het leven), staat precies tegenover de Maan in Tweelingen, (het logische denken).

De Volle Bever Maan op de mentale as Tweelingen/Boogschutter gaat over de publieke opinie, het beredeneren, informatievoorziening, media, interactie en uitwisseling, taal- en luistervaardigheden.

De Volle Maan van 27 november 2023 op 4º51 in Tweelingen zorgt voor een bruisende sfeer van opwinding, visie en intense mentale activiteit, maar kan ook leiden tot grote verwarring.
Een chaotische kakofonie van gedachten en ideeën.

De Zon vormt een felle conjunctie met Mars in Boogschutter en staat dus precies tegenover de Maan in Tweelingen. Saturnus in Vissen staat daar tussenin, dus we hebben te maken met een
T-vierkant.

De Volle Maan staat dichtbij Alcyone, de centrale ster van de Plejaden constellatie.
De Plejaden symboliseren liefde en vrede, maar deze liefdevolle energie kan niet op tegen de sterke energie van dit confronterende T-Vierkant.

Dit planetaire spanningsveld laat felle discussies zien en brengt informatie naar buiten, waar we (nog) niets mee kunnen, want er zijn onduidelijkheden of blokkades of obstakels die nog overwonnen moeten worden.

Bij een T-vierkant biedt het teken dat tegenover het spanningspunt (Saturnus in Vissen) ligt, meestal uitkomst om deze dynamische energie in goede banen te leiden.
Tegenover Saturnus in Vissen staat het analytische Maagd.

Een doordacht en overzichtelijk plan is wat we nodig hebben. `
Raadzaam is om alle feiten eerst grondig te onderzoeken en te checken.
Je kunt beter twee keer iets vragen als je iets niet begrijpt dan iets doen wat je later spijt van krijgt. Domme vragen bestaan niet, domme acties helaas wel.

Plannen moeten voorlopig in de ijskast. Overhaast genomen of geforceerde beslissingen lopen waarschijnlijk op niets uit.

Geef niet toe aan blind vertrouwen. Luister niet naar roddels en geruchten.
Blijf onderscheidend, nieuwsgierig en open.

Denk voor jezelf.

Deze Volle Maan in Tweelingen is vooral van invloed op iedereen die geboren is met persoonlijke planeten en Lichten op ongeveer 1 tot 9 graden in Tweelingen, Maagd, Boogschutter en Vissen.

De invloed van de Volle Maan van 27 november 2023 duurt twee weken tot de Nieuwe Maan in Boogschutter van 12 december 2023.

Invloed van deze Volle Maan in Tweelingen op alle dierenriemtekens (lees: ascendant)

RAM (20 maart – 19 april)
De Volle Maan in Tweelingen van 27 november 2023 in het derde Huis van Communicatie, Verbinding, Vervoer, Onderwijs, korte reizen, school, broers en zussen, kennissen en buren vormt een sextiel met Ram. Jouw oprechtheid wordt op prijs gesteld!
Blijf jezelf en wees eerlijk naar anderen en vooral naar jezelf. Laat de reacties van anderen je er niet van weerhouden jezelf te zijn.

STIER (20 april – 20 mei)
De Volle Maan in Tweelingen van 27 november 2023 valt in het Huis van Financiën en is een perfecte periode voor financiële planning en strategievorming. Een tijdelijke financiële crisis verlegt de materiële focus en mate van waardering van Stier.
Deze Volle Maan is een wake-up call om jezelf op andere manieren te waarderen.

TWEELINGEN (21 mei – 20 juni)
De Volle Maan in Tweelingen van 27 november 2023 valt in het Huis van Persoonlijkheid!
Het is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt verlegd naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Deze Volle Maan biedt ook ruimte voor reflectie.
Het is tijd om emotionele blokkades te overwinnen om innerlijke groei mogelijk te maken.
Nee zeggen tegen de ander is ja zeggen tegen jezelf.

KREEFT (21 juni – 21 juli)
De Volle Maan in Tweelingen van 27 november 2023 valt in het Huis van Kosmisch Bewustzijn, Introspectie en Onthechting. Deze Volle Maan in Tweelingen geeft je spirituele voeding voor je ziel. Kreeft kan verwikkeld zijn in een emotionele tweestrijd en je moet een beslissing nemen.
Zoek naar mogelijkheden om jezelf terug te brengen naar wie je was en waar je moet zijn.

LEEUW (22 juli – 21 augustus)
De Volle Maan in Tweelingen van 27 november 2023 in het Huis van Vriendschappen en sociale netwerk vormt een sextiel met Leeuw. De Volle Maan gaat over jouw rol als teamspeler.
Koester je ware vrienden, ga op zoek naar betekenisvolle connecties, maar laat ook degenen los die jouw vriendschap niet waard zijn of die jouw dromen, visies en doelen niet kunnen of willen delen.

MAAGD (22 augustus – 21 september)
De Volle Maan in Tweelingen van 27 november 2023 in het Huis van van Carrière vormt een vierkant met Maagd. Dit uitdagende spanningsaspect vraagt om een keuze te maken over je carrière. Misschien ben je ontevreden over je positie en heb je niet de erkenning gekregen die je verdient. Tijd om een weloverwogen maatschappelijke beslissing te nemen, Maagd.

WEEGSCHAAL (22 september – 22 oktober)
De Volle Maan in Tweelingen van 27 november 2023 valt in het Huis Levensbeschouwing, Wijsheid en Spiritualiteit en vormt een driehoek met Weegschaal.
Deze Volle Maan is een magisch moment van zelfreflectie. Deel wat je voelt, maar deel ook met jezelf. Je eigen innerlijke wijsheid vertelt je zoveel meer. Niets of niemand kan jou veranderen in iemand die je niet bent. Jezelf zijn, daar gaat het om.
SCHORPIOEN (23 oktober – 21 november)
De Volle Maan in Tweelingen van 27 november 2023 valt in het Huis van Gedeelde Bronnen, Vertrouwen en Intimiteit, gedeelde financiële verantwoordelijkheden en seksualiteit.
Deze Volle Maan laat een uitdaging zien dat verweven is met evenwicht, over geven en nemen, zowel financieel als emotioneel, het aflossen van schulden, financieel of anderszins.

BOOGSCHUTTER (22 november – 20 december)
De Volle Maan in Tweelingen van 27 november 2023 valt in het Huis van Relaties en vormt een oppositie met Boogschutter. Deze Volle Maan in het Huis van Relaties laat veranderingen op relationeel gebied zien, zowel privé als zakelijk, waardoor er ruimte ontstaat tot doorgroei, eenheid, verbondenheid en verdieping in de relatie.

STEENBOK (21 december – 18 januari)
De Volle Maan in Tweelingen van 27 november 2023 valt voor Steenbok in het zesde Huis van Werk, dagelijkse routine en Gezondheid.
Deze Volle Maan herinnert je eraan dat je het rustiger aan moet doen. Nu het jaar bijna voorbij is, kan het aanvoelen alsof je de controle kwijt raakt over een situatie. Los nu problemen op met een zakenpartner of klant. Zorg voor een goede dagelijkse routine, Steenbok.

WATERMAN 19 januari – 17 februari)
De Volle Maan in Tweelingen van 27 november 2023 vormt een driehoek met Waterman.
Deze Volle Maan in het vijfde Huis van Zelfexpressie, Creativiteit, Liefde, Romantiek en Plezier vraagt je ook om meer tijd vrij te maken om te doen wat je echt leuk vindt. Om dat te doen moet je loslaten je waar je geen plezier (meer) aan beleeft of wanneer je voelt dat je eigen zelfexpressie wordt belemmerd. Geef je over aan alles wat jouw hart vervuld van vreugde.

VISSEN (18 februari – 19 maart)
De Volle Maan in Tweelingen van 27 november 2023 in het vierde Huis van Familie en Huis staat vierkant op Vissen. De Volle Maan dwingt je als het ware om een betere balans te vinden tussen werk en privé. Deze Volle Maan vraagt jou om wat gas terug te nemen en de verbinding te herstellen met familieleden, met wie, waar en hoe je woont.
Nieuwe grenzen stellen kan een belangrijke stap voorwaarts zijn!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!