Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Volle Jachtmaan In Ram 20 20 2021

De Volle Maan in Ram van 20 oktober 2021

De Volle Maan in Ram van 20 oktober 2021

Iedere Nieuwe en Volle Maan is als een kosmisch portaal, een moment van voltooiing, van vervolmaking. 

Met Volle Maan staan de Zon en Maan tegenover elkaar om ons bewust te maken van onze diepste verlangens en innerlijke strijd om verlangens in vervulling te laten gaan en ook lichamelijke, mentale en emotionele blokkades te kunnen vrijgeven.

Ram is de archetypische krijger, de pionier, de moedige jager dat onafhankelijkheid en leiderschap, zelfverzekerdheid en moed symboliseert.
Ram symboliseert ook de oerschreeuw, is impulsief en reactief, maar is ook het kwetsbare kind.

Mars is de heerser van het vuurteken Ram Mars in Weegschaal is nu de passieve krijger in vredestijd, maar geeft ons met de helende verbinding met Jupiter in Waterman de kans om via de weg van diplomatie, consensus, eerlijkheid en rechtvaardigheid de juiste weg te volgen.

Met deze Volle Jachtmaan kunnen er nieuwe onthullingen zijn met name met betrekking tot partnerschappen, ons fysieke lichaam, leiderschapsvaardigheden, het vermogen om nieuwe dingen te initiëren en te beginnen.

Deze krachtige en transformerende Volle Jachtmaan op 27º in het vuurteken Ram vormt samen met dwergplaneet Eris (boze zusje van Pluto en symbool van Tweedracht) gespannen verbindingen met de Zon en Mars in Weegschaal en met Pluto in Steenbok en de ongunstige Vaste Ster Baten Kaitos.
Dit Kardinale T-vierkant spoort ons aan om een ​​evenwicht te vinden tussen het voldoen aan onze persoonlijke behoeften en het voorzien in de behoeften van anderen, een keuze tussen onafhankelijkheid of autonomie.

Met deze Volle Jachtmaan zien we of relaties of projecten die zijn gestart tijdens de Nieuwe Maan in Ram van 11 april 2021 succesvol zijn gebleken, moeten worden losgelaten of in een andere vorm moeten worden gegoten. We moeten inzien dat het zinloos is om vast te houden aan relaties, situaties en overtuigingen die alleen onvrede en angst met zich meebrengen.
Het uiten van emoties met deze Volle Jachtmaan is belangrijk, want ook het loslaten van woede kan een zuiverende plutonische ervaring zijn, want deze kan de onderliggende kern van pijn of zelfs angst blootleggen.
Alleen als we dat doen, kan de je eigen ware zelf zich met de transformerende en zuiverende kracht van Pluto zich manifesteren.

Met de slimme driehoek tussen asteroïde Ceres in Tweelingen en de weer direct lopende Mercurius in Weegschaal en Saturnus in Waterman krijgen we het inzicht over wat moet worden losgelaten om de weg vrij te maken voor de toekomst.

De invloed van deze Volle Jachtmaan in Ram is een vervolg op de Nieuwe Maan in Weegschaal van 6 oktober 2021.
Het effect van deze Volle Maan van 20 oktober 2021 houdt twee weken aan tot de Nieuwe Maan in Schorpioen op 4 november 2021.

RAM
De Volle Jachtmaan in Ram van 20 oktober 2021 is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven.
De behoefte ontstaat om jezelf centraal te stellen en helpt je om duidelijke grenzen te stellen.
Deze Volle Jachtmaan bevordert zelfreflectie zodat je precies weet wat er nodig is om emotionele blokkades te overwinnen voor innerlijke groei. Loslaten, zowel intern als extern.
Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost en laat zien hoe ver je bent gekomen. De tijd is gekomen om een project te voltooien. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng.

STIER
De Volle Jachtmaan in Ram van 20 oktober 2021 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Je hebt rust, ontspanning, een retraite en meditatie nodig om in balans te komen en te blijven. Tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen.
Door jezelf terug te trekken van de wereld komt er ruimte in je hoofd. Ruimte voor inzichten en duidelijkheid.
Laat met deze Volle Maan los wat je niet langer dient, laat die zware bagage achter.
Neem alleen het licht mee.

TWEELINGEN
De Volle Jachtmaan in Ram van 20 oktober 2021 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties.
De Volle Maan vraagt jou: op wie kun je bouwen? Wie resoneert met jouw ziel? Wie voegt waarde toe en wie niet? Wie zijn jouw vrienden, wie zijn jouw vijanden? Wie verdienen jouw vriendschap? Vooral in deze tijden kom je tot de conclusie wie je ware vrienden zijn. Iets komt tot voltooiing in je sociale kring.
Neem de tijd en kijk objectief naar je vriendschappen en je sociale leven. Koester je ware vrienden, ga op zoek naar betekenisvolle connecties, maar laat ook degenen los die jouw vriendschap niet waard zijn.
KREEFT
De Volle Jachtmaan in Ram van 20 oktober 2021 valt in jouw Huis van Carrière. Is er twijfel over het carrièrepad dat je zes maanden geleden hebt gekozen? Even een stap terug doen is goed om het grote geheel te kunnen overzien. Probeer werk en privé gescheiden te houden, want het mag niet zo zijn dat jouw carrière jouw identiteit overneemt.
Is er sprake van machtsstrijd en uitvluchten, overwerkt, onderbetaald of niet gewaardeerd zijn, dan heb je echt die een time-out nodig om een goed beeld te krijgen voordat je aan de volgende fase begint op weg naar de top.

LEEUW
De Volle Jachtmaan in Ram van 20 oktober 2021 valt in het negende Huis van Levensbeschouwing, Wijsheid en Spiritualiteit. Deze Volle Jachtmaan daagt je uit om te leren, te groeien als individu en je spirituele en filosofische kanten te ontwikkelen. Neem even wat afstand om het grote geheel te kunnen overzien. Neem afstand van de wereld van stress, van Sociale Media om tot jezelf te komen. Je eigen innerlijke wijsheid vertelt je zoveel meer. Gebeurtenissen kunnen jou ertoe aanzetten om je geloof in twijfel te trekken en dat wil je met iedereen delen. Concentreer je op wat werkelijk belangrijk is, zoek de antwoorden bij jezelf. Alles om je heen verandert, maar niets of niemand kan je veranderen in iets wat je niet bent. Blijf gewoon jezelf.

MAAGD
De Volle Jachtmaan in Ram van 20 oktober 2021 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën en Intimiteit en sluit een lastige periode af. Het gaat over evenwicht, over geven en nemen, zowel financieel als emotioneel, het aflossen van schulden, financieel of anderszins. Er zijn onverwachte inkomsten, ook inkomsten vanuit je sociale netwerk en fiscale partner.
Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door de Volle Jachtmaan begunstigd.
De Volle Jachtmaan in Ram van 20 oktober 2021 kan ook het licht werpen op een emotionele situatie die je grote angst heeft bezorgd of die nog steeds aanwezig is. Acceptatie zorgt voor gemoedsrust.

WEEGSCHAAL
De Volle Jachtmaan in Ram van 20 oktober 2021 valt in jouw Huis van Relaties laat veranderingen op relationeel gebied zien, waardoor er ruimte ontstaat tot doorgroei en verdieping in de relatie. Deze Volle Maan benadrukt het belang van eenheid en verbondenheid met je levenspartner, maar ook om de behoeften van de partner boven de eigen behoeften te stellen.
Het kan een breuk betekenen van een zakelijk partnerschap of relatie, maar ook een nieuwe stap door een belofte of huwelijksaanzoek te doen, te gaan trouwen of te verloven of een zakelijk partnerschap aan te gaan. Mocht dat niet zo voor je zijn, dan is het hoog tijd om de juiste beslissing te nemen.

SCHORPIOEN
De Volle Jachtmaan in Ram van 20 oktober 2021 valt in jouw Huis van Werk en Gezondheid en is een prachtig moment om het besluit te nemen om te stoppen met schadelijke gewoontes, meer te gaan bewegen, gezonder te gaan eten. Je wil zo graag de wereld redden, maar je bent vergeten om voor jezelf te zorgen. De Volle Jachtmaan herinnert je eraan dat je het rustiger aan moet doen. Concentreer je op herstel en eigen welzijn. De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om een eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen, bestaande projecten op het werk of thuis af te ronden en grote schoonmaak te houden in je dagelijkse routine. Het gaat om jouw welzijn en innerlijke vrede, Schorpioen.

BOOGSCHUTTER
De Volle Jachtmaan in Ram van 20 oktober 2021 valt in jouw Huis van Zelfexpressie, Creativiteit, Liefde, Romantiek en Plezier! Je hebt een sterk verlangen om dingen los te laten en plezier te beleven. Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel en met wie je bent.
Deze creatieve en innovatieve Volle Jachtmaan stimuleert je verbeeldingskracht en idealisme.
Geef je over aan alles wat je blij en gelukkig maakt. Deze Volle Maan gaat ook over loslaten waar je geen vreugde (meer) aan beleeft. Dus zet die beslissing door.

STEENBOK
De Volle Jachtmaan in Ram van 20 oktober 2021 valt in jouw Huis van Familie en Huis, dus tijd om aandacht te schenken aan je gezin of de verbinding te herstellen met familieleden.
Thuis of in de familie komt er iets voltooiing zoals een renovatie, een nieuw project, gezamenlijke vakantie, familiebijeenkomst, nieuw interieur of een verhuizing naar een andere woonplaats dat verweven kan zijn met je carrière. Deze Volle Jachtmaan brengt onrust bij jou thuis, met kinderen en je familie. Tijdens deze Volle Maan kun je de behoefte hebben om even alleen te zijn. Even geen gezinsverantwoordelijkheden en geen gezeur om je heen om je emoties weer in evenwicht te brengen.

WATERMAN
De Volle Jachtmaan in Ram van 20 oktober 2021 valt in jouw Huis van Communicatie, Verbinding, Onderwijs, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. Deze Volle Jachtmaan in Ram dringt aan dingen uit te praten, dingen die je dwarszitten. Soms is een conflict onvermijdelijk, maar dit is nu eenmaal wel nodig. De waarheid maakt je vrij! Hou wel rekening met je woorden, hoe je iets zegt en wat je zegt. Een geheim kan worden onthuld.

VISSEN
De Volle Jachtmaan in Ram van 20 oktober 2021 valt in jouw Huis van Financiën en is een perfecte periode voor financiële planning en strategievorming en om financiële zaken met rationaliteit en logica te benaderen. Deze Volle Maan ook laat een voltooiing zien op financieel gebied of dat er financieel iets afgerond of verbeterd moet worden.
Deze invloed kan de aanleiding zijn voor een tijdelijke financiële crisis, die uiteindelijk goed gaat uitpakken. Een minder aangename gebeurtenis verlegt de materiële focus van Vissen.
Minder geld leert je de tastbare zegeningen om je heen te waarderen. Het brengt je terug naar de kern, naar jezelf, naar wat jij werkelijk nodig hebt.

error: Content is protected !!