Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Volle Maan in Leeuw ♌️ van 25 januari 2024

De eerste Volle Maan van 2024 is de Wolfmaan van 25 januari 2024.

De Volle Maan op 5º15 in het theatrale vuurteken Leeuw brengt de belofte van vervulling van intenties die met de Nieuwe Maan in Leeuw van 16 augustus 2023 zijn gesteld.

Het dierenriemteken Leeuw heerst over het 5e Huis van creatieve zelfexpressie, levenskracht en eigenheid, het Huis van de Zon. De Zon is het universele symbool voor het stralende hart, bewustzijn en kracht om te creëren.

Deze Volle Maan in Leeuw spoort ons aan om een evenwicht te vinden tussen jouw eigen wereld en de aanpassing aan de grote wereld, de samenleving.

Velen van ons voelen de pijn van ziels-eenzaamheid en het niet-thuis voelen in deze wereld.
We hebben elkaar nodig, dus we hebben beide werelden nodig om als individu te kunnen functioneren en evolueren. Het is echter niet makkelijk om jezelf staande te houden op het chaotische wereldtoneel.

Misschien ben je jezelf vergeten en brandt het verlangen om je hart te volgen en je dromen waar te maken. De Volle Maan in Leeuw herinnert je eraan terug te keren naar het voetlicht, naar het zelf, om je te concentreren op het eigen hartsverlangen.
Wees het licht als het buiten donker is. Wees de liefde als het om je heen koud is.

De Volle Maan staat tegenover de Zon conjunct Pluto in Waterman en vormt een onverzettelijk T-vierkant met Jupiter in Stier. Mercurius is conjunct Mars in Steenbok en vormt een vierkant met Cheiron in Ram.
De energieën die vrijkomen zijn heel persoonlijk en diepgeworteld en hebben te maken met emotionele behoeften, zelfgevoel en ego-identiteit, houding, overtuigingen en verlangen naar maatschappelijk succes in het leven.
Deze energie zegt: ‘Hier ben ik, hoor en zie mijn ware zelf’.

Deze Volle Maan kan conflicten veroorzaken, dus een klein ding kan met de ontwakende Uranus in Stier onverwacht uitmonden in een emotionele explosie.
Venus in Steenbok vormt geruststellende aspecten met Jupiter in Stier en Saturnus in Vissen en Mercurius krijgt hulp van (de nog retrograde) Uranus, heerser van Waterman, maar (te) hoge verwachtingen moeten worden bijgesteld.

Samengevat is dit een Volle Maan van transformatie en heelheid.

Deze Volle Maan in Leeuw beïnvloedt iedereen die geboren is met de ascendant, Zon of Maan Maan, persoonlijke planeten en lichten op ongeveer 1 tot 9 graden van de Vaste tekens Stier, Leeuw, Schorpioen en Waterman.

Invloed van deze Volle Maan in Leeuw op alle dierenriemtekens:

RAM (20 maart – 19 april)
De Volle Maan van 25 januari 2024 valt in het vijfde Huis van Liefde, Emoties en Zelfexpressie. Deze Volle Maan kan een nieuwe liefdesverbinding of creatief project versterken of beëindigen. Een ontluikende romance kan vaste vormen aannemen of je gaat je creatieve talenten ten volle benutten! Je hebt het gevoel alsof er iets mist of er is een onvervuld verlangen naar iets of iemand. Tijd om een volgende stap te zetten. Misschien heb je de behoefte om jezelf te onthechten van iemand of een project. Het gaat erom wat jou werkelijk gelukkig maakt, jouw emotionele welzijn, jouw zelfexpressie.

STIER (20 april – 20 mei)
De Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024 valt in het Huis van Familie en Huis laat concrete plannen zien om te verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing, renovatie of zijn er veranderingen in en om het huis. Het gaat om grenzen stellen in letterlijke en figuurlijke zin, een hereniging met familie of met het land van herkomst. Een situatie thuis komt tot een eind, zoals de kans om jezelf te bevrijden van een beperkende gezinssituatie of conflict met buren of woonomgeving. Deze Volle Maan gaat over het opruimen van het oude om plaats te maken voor het nieuwe. Kortom een frisse wind door je huis met kans op stabiliteit.

TWEELINGEN (21 mei – 20 juni)
De Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024 valt in het derde Huis van Communicatie.
Deze Volle Maan biedt een geweldige kans om hulp te vragen en feedback te krijgen over een creatief project, een zakelijk of romantisch advies. Je moet wel extra hard je best doen om je boodschap over te brengen, maar dit is wel het ultieme moment om jezelf te laten horen. Misverstanden in de familie of met buren kunnen met deze Volle Maan worden rechtgezet. Ook kan er sprake zijn van een belangrijk document, ​​onverwachte belangrijke informatie, een complicatie of een doorbraak in een juridische kwestie.

KREEFT (21 juni – 21 juli)
De Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024 valt in het tweede Huis van Financiën, waardebepaling en gevoel van eigenwaarde. Er komt er meer geld binnen door loonsverhoging, andere baan of meer omzet in je onderneming. Je zou in de verleiding kunnen komen om een aankoop of investering te doen of iets vervangen. Deze Volle Maan is gunstig om een bestaande geldsituatie te regelen. De boodschap van deze Volle Maan is om nieuwe vorm te geven aan jouw verdien-, spaar- en bestedingspatroon. Gunstig moment voor een gesprek bij de bank of financiële instelling om zaken te regelen of een budgetplan op te stellen.

LEEUW (22 juli – 21 augustus)
De Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid en is de voorbode van een nieuwe krachtige cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng. Deze Volle Maan is een goede gelegenheid om de balans op te maken van je levensstijl, persoonlijke doelen, ambities en strategische planning. In het licht van de Volle Maan zie je alles veel duidelijker, wat werkt en wat niet, zodat duidelijke stappen kunnen worden gezet.

MAAGD (22 augustus – 21 september)
De Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024 valt in het twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn en laat een broodnodige periode zien van rust, introspectie, ontspanning en meditatie. Tijd voor het onderbewuste…tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen om innerlijk evenwicht te (her)vinden. Met deze Volle Maan wil je alleen zijn om jezelf op je innerlijke leven te concentreren. Dromen zijn lucide en voorspellend en je intuïtie is sterker. Deze emotionele Volle Maan kan diepgewortelde angsten oproepen, gevoelens die te maken hebben met stabiliteit, beperkingen, je plaats in de wereld. Een goed moment voor een vorm van therapie of voor het omgaan met onderdrukte emoties. Dus geen moment voor actie, maar voor dromen, intuïtie, inspiratie en jezelf opladen.
WEEGSCHAAL (22 september – 22 oktober)
De Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024 valt in het elfde Huis van Groepsprocessen, Sociale Betrokkenheid, vriendschappen en gemeenschappen.
Iedere Volle Maan weerspiegelt alles wat verborgen is, onbekend voor je is of weerspiegelt een situatie uit het verleden. Deze Volle Maan brengt dingen aan het licht waardoor jij zou kunnen besluiten dat het tijd is om een vriend, netwerk of groep vaarwel te zeggen of je aan te sluiten bij een nieuwe groep die meer aansluit bij jouw ideeën en toekomstdromen. Wees erop voorbereid dat anderen van jouw sociale groep hetzelfde voelen, aangezien de Volle Maan onverwachte verschuivingen in de groepsdynamiek met zich meebrengt.

SCHORPIOEN (23 oktober – 21 november)
De Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024 valt in het tiende Huis van Carrière, Reputatie en Status. Deze Volle Maan beïnvloedt je carrière, of je nu een belangrijk project afrondt, een baan beëindigt of hoopt meer of minder verantwoordelijkheid of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Er gaan dingen veranderen in je carrière of je houding ten aanzien van je werk of levenspad gaat veranderen wanneer je merkt dat iets niet gevoelsmatig meer bij je past.

BOOGSCHUTTER (22 november – 20 december)
De Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024 valt in het negende Huis van Hoger Bewustzijn, Kennis, Betekenis, Spirituele Overtuigingen en Inzichten, verre reizen en levensbeschouwing.
Deze Volle Maan kan helpen om doelen en ambities voor je toekomst opnieuw te richten en verheldert alles wat je voorheen niet kon zien. Er is nog veel te leren en te ervaren! In juridische zaken kunnen er complicaties of een doorbraak zijn. Het afronden van een studie, een schrijfproject, het maken van een reis of spiritueel doel is mogelijk. Het pad wordt een beetje duidelijker, de horizon opent zich om iets te manifesteren. Blijf je verwonderen!

STEENBOK (21 december – 18 januari)
De Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024 valt in het achtste Huis van de Ziel. Het gaat over het vinden van evenwicht in geven en nemen als het gaat om gedeelde bronnen en veiligheid, zekerheid en intimiteit en ruimte in een intieme relatie. Het gaat om het vinden van evenwicht en bewustwording van financiële afhankelijkheid, zowel zakelijk als privé. Bereid je voor op iets belangrijks in je leven dat in de komende maand zal worden getransformeerd. Een blokkade kan worden verwijderd om een stagnerende persoonlijke situatie vrijer te laten stromen. Je eigenwaarde, vooral hoe je je gewaardeerd voelt op je werk en in je relatie, zijn nu ook factoren waarmee je rekening moet houden.

WATERMAN 19 januari – 17 februari)
De Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024 valt in het zevende Huis van Relaties.
In je sociale kring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen tot stand gebracht of verbroken. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor alle partijen een nieuwe weg.
Nieuwe onderhandelingen zijn mogelijk of een contract kan worden verbroken zowel in werkverbanden als persoonlijke partnerschappen om de weg vrij te maken naar veiligheid, stabiliteit en kracht. De Volle Maan laat zien wat al bestaat en zal helpen om een situatie te verhelderen zoals de ware gevoelens en ware bedoelingen van de partner.

VISSEN (18 februari – 19 maart)
De Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024 valt in het zesde Huis van Gezondheid, dagelijkse routine, werk en gewoonten en zelfs huisdieren! Een prachtige Volle Maan om te stoppen met een nare gewoonte en dat ook vol te houden, een gezondheidsprobleem aan te pakken of de resultaten te zien van een gevolgd dieet of trainingsprogramma of gewoon even een time-out te nemen om jezelf op te laden. Een werkproject is tot bloei gekomen, maar wat heeft het je naast stress, overwerk gebracht? Ben je tevreden met het resultaat?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!