Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Volle Maan in Boogschutter ♐️ van 23 mei 2024

De Volle Maan symboliseert de tegengestelde krachten of polariteiten in het leven.

De Zon in Tweelingen vormt een mooie samenwerking met de retrograde Pluto in Waterman en richt het volle licht direct op de Maan in Boogschutter.

De Volle Bloemenmaan of Hazenmaan Maan op 2º55 in het vuurteken Boogschutter staat dicht bij de rode vaste Ster Antares, Venus en de grote Weldoener Jupiter, astrologisch heerser van Boogschutter.

Deze Volle Bloemen Maan legt alvast de rode loper uit voor de komst van Jupiter in Tweelingen op 26 mei 2024!
De magisch mooie conjunctie van Venus en Jupiter op de laatste graad in Stier met deze Volle Bloemen Maan  is als een kosmisch cadeau om de schoonheid van het leven te waarderen en te ervaren.

Deze positief gestemde Volle Maan in Boogschutter nodigt uit om ten volle te genieten wat het leven te bieden heeft zoals een wandeling maken in de vrije natuur, te reizen of met vrienden op een gezellig terras van gedachten te wisselen.

Durf te dromen en vier de liefde!

Invloed van deze Volle Maan in Boogschutter op alle dierenriemtekens (lees: ascendant)

♈ RAM 21 maart – 19 april

De Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024 valt voor Ram in het negende Huis van Hoger Bewustzijn, Kennis, Betekenis, Spirituele Overtuigingen en Inzichten, verre reizen en levensbeschouwing.
Deze Volle Maan kan helpen om doelen en ambities of spiritueel doel te verhelderen. Zoek het avontuur, denk groter, geloof in je dromen! Een mooi moment van spirituele groei, voor een studie of om op reis te gaan en de wereld vanuit een ander perspectief te bekijken. In juridische zaken kunnen er complicaties of een doorbraak zijn. Het pad wordt een beetje duidelijker, de horizon opent zich om iets te manifesteren. Blijf je verwonderen en laat je niet weerhouden door angst voor oordeel of om te falen.

♉ STIER 20 april – 20 mei
De Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024 valt voor Stier in het achtste Huis van de Ziel, Gedeelde Bronnen en Intimiteit.
Het gaat om het vinden van evenwicht en bewustwording, als het gaat om gedeelde bronnen en veiligheid, zekerheid en intimiteit.
Bereid je voor op iets belangrijks in je leven dat in de komende maand zal worden getransformeerd. Een blokkade kan worden verwijderd om een stagnerende persoonlijke situatie op te lossen. Een karmische of financiële schuld kan worden losgelaten. Je eigenwaarde, vooral hoe je je gewaardeerd voelt op je werk en in je relatie, zijn nu ook factoren waarmee je rekening moet houden.
Op 23 mei 2024 is er een Volle Maan in Boogschutter (Huis van de Ziel) en ook deze gaat over emotionele betrokkenheid en emotioneel investeren in anderen. Deze Volle Maan geeft jou de inzichten die je nodig hebt. Dit is de beste periode voor nieuwe projecten, vergaderingen en deals sluiten.

♊ TWEELINGEN 21 mei – 20 juni
De Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024 valt voor Tweelingen in het zevende Huis van Relaties. Hier gaat het om je individuele identiteit en de relatie die je met anderen deelt.
Kun jij jezelf zijn in je relatie of bij anderen? Wie of wat belemmert jou om jezelf te zijn?
In je sociale kring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen tot stand gebracht of verbroken. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor alle partijen een nieuwe weg.
Nieuwe onderhandelingen zijn mogelijk of een contract kan worden verbroken zowel in werkverband als persoonlijke partnerschappen om de weg vrij te maken naar veiligheid, stabiliteit en kracht. De kracht van de Volle Maan zal helpen om een situatie te verhelderen zoals de ware gevoelens en ware bedoelingen van de partner.

♋ KREEFT 21 juni – 22 juli
De Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024 valt voor Kreeft in het zesde Huis van Gezondheid, dagelijkse routine, werk en gewoonten en zelfs huisdieren!
Kreeft bevindt zich in een periode van introspectie en innerlijke groei, dus dit is een prachtige Volle Maan om te stoppen met een nare gewoonte en dat ook vol te houden, een gezondheidsprobleem aan te pakken of de resultaten te zien van een gevolgd dieet of trainingsprogramma of gewoon even een time-out te nemen om jezelf op te laden. Een werkproject is tot bloei gekomen, maar wat heeft het je naast stress, overwerk gebracht? Ben je tevreden met het resultaat? Neem afstand om terug in jouw kern te komen.

♌ LEEUW 23 juli – 22 augustus
De Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024 valt voor Leeuw in het vijfde Huis van Liefde, Emoties en Zelfexpressie. Deze bruisende Volle Maan kan een nieuwe liefdesverbinding of creatief project versterken of beëindigen. Een ontluikende romance kan vaste vormen aannemen of je gaat je creatieve talenten ten volle benutten! Je hebt het gevoel alsof er iets mist of er is een onvervuld verlangen naar iets of iemand. Tijd om een volgende stap te zetten, maar de Volle Maan in Steenbok is voorzichtig en wijst je ook op de nadelen. Beter voorkomen dan genezen! Misschien heb je de behoefte om jezelf te onthechten van een creatief of persoonlijk project of iemand. Het gaat erom wat jou gelukkig maakt, jouw emotionele welzijn, jouw zelfexpressie.
Laat verwachtingen van anderen los en doe iets waar je warme hart naar uitgaat.

♍ MAAGD 23 augustus – 22 september

De Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024 valt voor Maagd in het Huis van Familie en Huis en laat concrete plannen zien om te verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing, renovatie of er zijn er veranderingen in en om het huis om een eigen plekje te creëren om jezelf te kunnen zijn. Het gaat om grenzen stellen in letterlijke en figuurlijke zin, een hereniging met familie of met het land van herkomst.
Een situatie thuis komt tot een eind, zoals de kans om jezelf te bevrijden van een beperkende gezinssituatie of conflict met buren of woonomgeving. Deze Volle Maan gaat over het opruimen van het oude om plaats te maken voor het nieuwe, kortom een frisse wind door je huis met kans op stabiliteit. Laat dat perfectionisme los. Je kunt nu eenmaal niet alles perfect doen, niemand ka dat of verwacht dat van je. Verschuil je niet achter werk in huis, maar richt je nu op het oplossen van dringende emotionele problemen.

♎ WEEGSCHAAL 23 september – 22 oktober
De Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024 valt voor Weegschaal in het derde Huis van Communicatie.
Deze Volle Maan biedt een geweldige kans om hulp te vragen en feedback te krijgen over een creatief project, een zakelijk of romantisch advies. Het gaat er niet alleen om hoe je communiceert, maar ook met wie je communiceert. Richt je energie naar je sociale omgeving en maak bewust tijd om een gesprek te voeren en spreek dan de waarheid.
Misverstanden in de familie of met buren kunnen met deze Volle Maan worden rechtgezet. Ook kan er sprake zijn van een belangrijk document, ​​onverwachte belangrijke informatie, een complicatie of een doorbraak in een juridische kwestie. Er kan officiële berichtgeving zijn over een situatie met een broer of zus, buren of gemeenschap. Pas op dat je niet verstrikt raakt in roddels en achterklap, want onschuldig commentaar kan gemakkelijk verkeerd worden opgevat als kritiek.

♏ SCHORPIOEN 23 oktober – 21 november

De Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024 valt voor Schorpioen in het tweede Huis van Financiën, waardebepaling en gevoel van eigenwaarde. Er komt met deze Volle Maan meer geld binnen door loonsverhoging, andere baan of meer omzet in je onderneming. Je zou in de verleiding kunnen komen om een investering te doen, een grote aankoop of iets vervangen. Deze Volle Maan is gunstig om een bestaande geldsituatie te regelen. De boodschap van deze Volle Maan is geld vast te houden en om nieuwe vorm te geven aan jouw verdien-, spaar- en bestedingspatroon, een afspraak maken bij de bank of financiële instelling om zaken te regelen of een budgetplan op te stellen.
Kijk naar jouw tijd en geld de afgelopen zes maanden naartoe zijn gegaan. Welke activiteiten zijn jouw investering meer dan waard? Blijf toegewijd aan je toekomst jezelf te belonen voor alles wat je tot nu toe hebt gedaan.

♐ BOOGSCHUTTER 22 november – 21 december
De Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid en is de voorbode van een nieuwe krachtige cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng.
Deze Volle Maan is een goede gelegenheid om de balans op te maken van je levensstijl, persoonlijke doelen, ambities en strategische planning. Deze Volle Maan vraagt je om alles in je leven dat niet past bij wie je bent of wilt zijn, los te laten.
De belangrijkste relatie die je hebt is met jezelf. Je verandert en groeit voortdurend. Wanneer je jezelf volledig accepteert wordt het ook makkelijker om de relatie met anderen aan te gaan.
In het licht van de Volle Maan zie je alles veel duidelijker, wat werkt en wat niet, zodat duidelijke stappen kunnen worden gezet.

♑ STEENBOK 22 december – 19 januari

De Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024 valt voor Steenbok in het twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn en laat een broodnodige periode zien van rust, introspectie, ontspanning en meditatie. Tijd voor pauze, tijd voor het onderbewuste…tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen om innerlijk evenwicht te (her)vinden. Deze Volle Maan raakt je op een subtiele en spirituele manier. Hierdoor wil je alleen zijn om jezelf op je innerlijke leven te concentreren. Maak contact met je Hogere Zelf. Dromen zijn lucide en voorspellend en je intuïtie is sterker. Deze emotionele Volle Maan kan diepgewortelde angsten oproepen, gevoelens die te maken hebben met stabiliteit, beperkingen, jouw plaats in de wereld. Een goed moment voor een vorm van therapie of voor het omgaan met onderdrukte emoties. Dus geen moment voor actie, maar voor dromen, intuïtie, inspiratie en jezelf opladen.

♒ WATERMAN 20 januari – 18 februari

De Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024 valt voor Waterman in het elfde Huis van Sociale Processen en Betrokkenheid, Vriendschappen, Sociale netwerk en Gemeenschappen.
Iedere Volle Maan weerspiegelt alles wat verborgen is, onbekend voor je is of weerspiegelt een situatie uit het verleden. Deze Volle Maan brengt dingen aan het licht waardoor Waterman zou kunnen besluiten dat het tijd is om een vriend, netwerk of groep vaarwel te zeggen. Waterman zou zich aangetrokken voelen bij een nieuwe groep die meer aansluit bij jouw ideeën en toekomstdromen. Wees erop voorbereid dat anderen van jouw sociale groep hetzelfde voelen, aangezien de Volle Maan onverwachte verschuivingen in de groepsdynamiek met zich meebrengt. Dit is een Volle Maan van diepgaande gesprekken met vrienden, maar ook van bemiddeling.
Wees de inspiratie, Waterman.

♓ VISSEN 19 februari – 20 maart

De Volle Maan in Boogschutter van 23 mei 2024 valt voor Vissen in het tiende Huis van Carrière, Reputatie en Status. Deze Volle Maan beïnvloedt je carrière, of je nu een belangrijk project afrondt, een baan beëindigt of hoopt meer of minder verantwoordelijkheid of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Je verdient erkenning en beloning voor het werk dat je doet op emotioneel, mentaal en zelfs spiritueel niveau. Je wordt nu beloond voor je inzet en professionele en/of emotionele steun die je anderen hebt gegeven.
Er gaan dingen veranderen in je carrière wanneer je merkt dat iets niet gevoelsmatig meer bij je past.
Deze Volle Maan is dus de opmaat naar een periode waarin er dingen gaan veranderen in je carrière of je houding ten aanzien van je werk gaat veranderen.

 

error: Content is protected !!