Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
Zonsverduistering 02 07 2019

De totale Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019

De totale Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019

De Nieuwe Maan van 2 juli 2019 is een totale Zonsverduistering en valt op 10°38 in het waterteken Kreeft. 

Tijdens een Zonsverduistering schuift de Maan tussen de Aarde en de Zon.

Het effect van een Verduistering is al weken vooraf voelbaar.

De invloed van een Nieuwe Maan duurt vier weken, maar de invloed van een Zonsverduistering kan wel zes maanden voortduren.

Verduisteringen symboliseren het einde en een nieuw begin.

Een Zonsverduistering is dus van grote invloed op de wereld om ons heen, maar ook in je eigen wereld.

Wanneer een Zonsverduistering plaatsvindt op je verjaardag of enkele dagen voor of na je verjaardag, heeft dat invloed op je hele Zonnejaar.

Raadpleeg je eigen horoscoop om te zien welk levensgebied deze Zonsverduistering voor jou van belang is.

Het pad van de totale Zonsverduistering trekt vanaf de Stille Zuidzee, het oosten van Nieuw-Zeeland tot de regio Coquimbo in Chili en Argentinië.

De totale Zonsverduistering van 2 juli 2019 laat mooie aspecten zien.

De samenstand met de vaste ster Alhena in het sterrenbeeld Tweelingen opent de kosmische deuren naar welzijn en verbondenheid.

De schitterende witte ster Alhena symboliseert kunst, wetenschappen, artistieke vaardigheden en het geschreven of gesproken woord. Een prachtige positie voor onderhandelingen en een vreedzame oplossing voor geschillen.

Deze spirituele samenstand brengt mensen samen, dus het is een goed voorteken voor het beëindigen van conflicten. Vredesonderhandelingen of bemiddeling kunnen de weg vrij maken voor samenwerking, vrede en stabiliteit. 

De positieve en vruchtbare invloed van de Zonsverduistering sextiel Uranus in Stier ondersteunt de vaste ster Alhena. 

De invloed van Uranus in Stier en de oppositie van de Zonsverduistering met de retrograde Saturnus in Steenbok kan van grote positieve invloed zijn op families, familiesamenstellingen, de onroerend goed markt en de wereldeconomie. Dromen kunnen werkelijkheid worden.

Wetenschappelijke doorbraken, creativiteit, nieuwe ontwikkelingen en technologische innovatie garanderen persoonlijke vrijheid voor nu en in de toekomst. Groepsactiviteiten en stimulerende ontmoetingen met mensen met een andere culturele of etnische achtergrond leiden tot inzichten en spannende ontdekkingen.

De alom aanwezige invloed van Saturnus sextiel Neptunus verhoogt de kans op vrede en stimuleert om je dromen waar te maken! Maar alleen door hard te werken, niet op te geven en een verstandige, realistische aanpak kom je er wel. 

De Zonsverduistering van 2 juli 2019 kan dromen waarmaken!

Deze Zonsverduistering is de opvolger van de Zonsverduistering in het aardeteken Steenbok van januari 2019. De samenstand met de vaste ster Vega liet toen al grote kansen op succes zien, maar wel met een kanttekening.

Er moet wel voor een serieuze, ethische en morele benadering worden gekozen.

Oneerlijkheid en onrecht worden niet beloond!

En ook nu weer is dat het geval.

Maak nu schoon schip, laat het oude achter en maak nieuwe plannen voor de toekomst.

Dit is de ideale tijd om een ​​nieuwe start te maken!

Deze Zonsverduistering en de Maansverduistering van 16 juli 2019 vormen samen een Verduisteringsfase die duurt tot de Zonsverduistering in Steenbok van 26 december 2019. 

 

error: Content is protected !!