Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Nieuwe Maan in Vissen ♓️ van 10 maart 2024

De Zon en de Maan smelten samen in het mystieke Vissen en met dit magische en krachtige moment begint de Maan aan haar nieuwe maandelijkse cyclus van initiatie en groei.

De sensitieve Nieuwe Maan van 10 maart 2024 valt op 20°17 in de helende wateren van het spirituele Vissen, het koninkrijk van Koning Neptunus.

In het laatste decanaat van Vissen is de energie naar binnen gericht.
Het voelt als een innerlijk verlangen zonder te weten wat het is waar je naar verlangt.

Het is een verlangen naar eenheid, diepe verbinding en innerlijke vrede.
De Nieuwe Maan in Vissen geeft aan dat de vervulling van deze verlangens in onszelf moeten worden gezocht en gevonden.

De Nieuwe Maan is conjunct Saturnus in Vissen en vormt een vloeiend sextiel met Uranus in Stier, maar staat in oppositie met Lilith in Maagd, de Zwarte Maan.
De rode Strijder Mars in Waterman staat daarbij vierkant op Uranus in Stier en onze kosmische Boodschapper Mercurius reist vanaf morgen door het vurige rijk van Ram.

Samengevat, een Nieuwe Maan is een zoektocht, van verwarring en stemmingswisselingen.
Een gevoel van beperking maakt dat we van het ene op het ander moment naar elkaar kunnen uithalen of heel gevoelig zijn voor kritiek.
Het kan ook zijn dat controversiële grenzen worden opgezocht om te shockeren, want de Nieuwe Maan in Vissen wil zich met de kracht van Uranus bevrijden, overgoten met drama los maken van beperkingen.

Zuiver jezelf met het element Water door bijvoorbeeld een strandwandeling te maken, te zwemmen, te baden en veel water te drinken. Omring jezelf met zachtheid. Luister naar mooie muziek om je energie in balans te brengen.
De edelsteen Aquamarijn heeft een helende werking met deze Nieuwe Maan.
Deze Nieuwe Maan van zuivering brengt hoop en kans op genezing voor iedereen die heeft geleden. Laat oude pijn los door positieve visualisatie van nieuwe vrijheid in jezelf te vinden.

Deze Nieuwe Maan in Vissen laat een compleet nieuw begin zien afhankelijk van de positie waar Vissen zich in jouw geboortehoroscoop bevindt.

Vooral voor de beweeglijke tekens Tweelingen, Maagd, Boogschutter en Vissen met persoonlijke planeten, ascendant of Lichten van ongeveer 15 tot 25º in Vissen is deze Nieuwe Maan van grote betekenis.

Deze Nieuwe Maan opent de deur naar de Lente-Equinox en het transformerende Verduisteringsseizoen, dus dit is het moment om je verankerde wens en intentie op te schrijven.
Stop het briefje in een fles en vertrouw deze toe aan de oneindige wijsheid van de zee.
Met de Maansverduistering in Vissen van 18 september 2024 zie je of je wens in vervulling is gegaan.

Invloed van de Nieuwe Maan in Vissen op alle dierenriemtekens (ascendant).

RAM ♈️ (20 maart – 19 april)
Deze Nieuwe Maan in Vissen valt voor Ram in het 12e Huis van het Onbewuste en Loslaten.
Het leven bestaat niet alleen uit werken, Ram. Er is ook nog spiritueel ontwaken en dat is precies de boodschap van deze Nieuwe Maan. Spirituele ontwikkeling en emotionele rust is alleen mogelijk als je het een kans geeft. Jezelf een kans geeft.
Het is mogelijk dat je in deze periode van innerlijke reflectie spijt hebt van iets uit het verleden, iets wat je hebt verloren. Alles wat je tot nu toe hebt vermeden, komt vrij met deze Nieuwe Maan.
De Maansverduistering in Vissen van 18 september 2024 laat dan het bereikte spirituele evenwicht zien.

STIER ♉️ (20 april – 20 mei)
Deze Nieuwe Maan in Vissen valt voor Stier in het 11e Huis van Hoop en Sociale Processen.
Wie zijn je echte vrienden? Nieuwe vriendschappen en vormen van samenwerking, teamwerk, nieuwe verbindingen zijn allemaal verbonden met deze Nieuwe Maan in Vissen. Harmonie en balans in jezelf vinden door in gelijk mate te geven en te nemen. Vrienden moeten je verrijken en jouw zelfvertrouwen ondersteunen en mogen geen energie kosten!
De Maansverduistering in Vissen van 18 september 2024 laat zien wat deze nieuwe inzichten hebben gebracht.

TWEELINGEN ♊️ (21 mei – 20 juni)
Deze Nieuwe Maan in Vissen valt voor Tweelingen in het 10e Huis van Carrière en Bestemming en dat betekent dat er kansen op jou wachten in het bedrijfsleven, politiek of andere gebieden.
Tijd om het podium te betreden! Met deze Nieuwe Maan wordt Tweelingen gestimuleerd om zich te richten op een ongelooflijke carrièremove en plannen te maken voor de toekomst. Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je te maken met tegenwind en vertraging.
De Maansverduistering in Vissen van 18 september 2024 onthult wat er allemaal veranderd is.

KREEFT ♋ (21 juni – 21 juli)
Deze Nieuwe Maan in Vissen valt voor Kreeft in het 9e Huis van Hoger Bewustzijn, Studie, Reizen, Internationale verbindingen, Expansie en Levensbeschouwing, het Huis van Jupiter zelf!
Kreeft wordt gestimuleerd om nieuwe wegen te verkennen en uit de comfortzone te gaan door te gaan reizen of te gaan studeren. Omarm je spirituele kant en open je hart om je dromen na te jagen. Deze Nieuwe Maan biedt Kreeft unieke kansen om zich verder te ontwikkelen en wijsheid en inzichten met de wereld te delen.
De Maansverduistering in Vissen van 18 september 2024 laat zien of jouw dromen zijn uitgekomen!

LEEUW ♌️ (22 juli – 21 augustus)
Deze Nieuwe Maan in Vissen valt voor Leeuw in het 8e Huis van Zielsprocessen, Gedeelde Financiën en Intimiteit. De transformerende energie van de Nieuwe Maan vraagt zowel financieel als emotioneel om de balans op te maken. Wat is werkelijk belangrijk voor jou?
Deze Nieuwe Maan geeft jou de ruimte en energetische bescherming die je nodig hebt om problemen onder ogen te zien, grenzen te stellen en je gevoelens te verwerken.
Durf je de emotionele overgave aan en durf je te vertrouwen? Geef je over aan sensualiteit, open jezelf. Ook al moet je financieel of emotioneel inleveren, wat je ervoor terugkrijgt is zoveel meer dan je denkt te bezitten.

MAAGD ♍️ (22 augustus – 21 september)
Deze Nieuwe Maan in Vissen valt voor Maagd in het 7e Huis van Relaties en laat een hernieuwd gevoel in je liefdesleven en relaties zien.
Vanaf dit moment en in de komende maanden ontstaat er een nieuwe relatiedynamiek of het nu gaat om je geliefde, zakenpartner, tegenstander of nieuwe liefde!
Met de Nieuwe Maan in Het Huis van Relaties is dit het perfecte moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie of met een nieuwe relatie te beginnen. Dit is een moment om open te staan voor het onverwachte als het gaat om het tot stand brengen van gloednieuwe verbindingen die tot bloei zijn gekomen met de Maansverduistering in Vissen van 18 september 2024.

WEEGSCHAAL ♎️ (22 september – 22 oktober)
Deze Nieuwe Maan in Vissen valt voor Weegschaal in het 6e Huis van Dagelijkse Routine, Werk en Gezondheid. Deze Nieuwe Maan vraagt om een frisse start, balans en een gezonde lifestyle, dagbesteding of een baan met betere arbeidsvoorwaarden. Misschien heb je de lat voor jezelf en anderen te hoog gelegd en heb je het gevoel dat je het tempo niet kunt bijbenen.
Er kunnen zich nieuwe kansen voldoen die gevoelsmatig beter aansluiten bij jouw leven en verlangens.

SCHORPIOEN ♏️ (23 oktober – 21 november)
Met deze inspirerende Nieuwe Maan in Vissen in het 5e Huis van Zelfexpressie, Liefde en Creativiteit geef je toe aan je innerlijk vuur en ziet een creatief project het levenslicht. Kinderen gaan een prominente rol innemen, zoals veel met kinderen ondernemen, spelen en creatief bezig zijn. Ook jouw innerlijke kind wil naar buiten treden.
Naast liefde en plezier maken gaat het vooral om jouw creatieve zelf en jouw creatieve reis.

BOOGSCHUTTER ♐️ (22 november – 20 december)
Deze Nieuwe Maan in Vissen valt voor Boogschutter in het 4e Huis van Familie en Huis.
Het huis waar je woont is een integraal onderdeel om je bestemming te vinden in dit leven en komt overeen met de mate van stabiliteit in jezelf. De basis in je leven.
Niet altijd is een huis een “thuis” en er kan sprake zijn van spanningen doordat persoonlijke ruimte en vrijheid steeds verder worden ingeperkt. Deze Nieuwe Maan brengt je terug naar de basis om terug te keren naar jezelf om je eigen persoonlijke ruimte pakken.

STEENBOK ♑️ (21 december – 18 januari)
Met deze Nieuwe Maan in Vissen mag je een wens doen, Steenbok. Geef deze wens mee aan deze Nieuwe Maan, het universum hoort je. Hoe meer je jouw waarheid spreekt, hoe zuiverder jouw intenties zijn, hoe meer je zal ontvangen.
Deze Nieuwe Maan daagt je uit om contact te maken met alles wat je geest prikkelt. Nieuwe dingen leren, lezen, gesprekken voeren, echt luisteren, begrijpen en aanvoelen.
Kies je woorden zorgvuldig, want wat je zegt is essentieel.

WATERMAN ♒️ 19 januari – 17 februari)
Deze Nieuwe Maan in Vissen valt voor Waterman in het 2e Huis van Financiën en Waarde. Deze Nieuwe Maan kan meer geld genereren. Waterman krijgt informatie die nodig is om weloverwogen financiële beslissingen te nemen.
Deze Nieuwe Maan laat zien waar geld moet worden geïnvesteerd en waar prioriteiten moeten worden gesteld om een gunstige positie te verwerven. Een Nieuwe Maan om financiële doelen voor de toekomst te stellen, maar ook een Nieuwe Maan om te waarderen wat je al hebt. Wat maakt jou werkelijk gelukkig? Wat heb je echt nodig? Investeren in creatieve projecten kan de moeite waard zijn. Doe een wens met deze Nieuwe Maan.

VISSEN ♓️ (18 februari – 19 maart)
Deze Nieuwe Maan in Vissen valt in jouw 1e Huis van Persoonlijkheid.
Jouw persoonlijke Nieuwjaar! Van harte gefeliciteerd, Vissen.
De Nieuwe Maan in Vissen is een krachtig en spiritueel nieuw begin voor ieder facet van je leven. Vind jezelf, kom erachter wie je bent! Deze mystieke Nieuwe Maan vraagt aan jou: “Wie ben je?”
Als je weet wie je bent, dan heb je een solide basis om verder te bouwen aan je carrière, huis of een relatie. Als je niet precies weet wie je bent, is alles wat je denkt te zijn en denkt te bezitten slechts drijfzand. De Maansverduistering in Vissen van 18 september 2024 laat de totaal vernieuwde nieuwe jij zien!

error: Content is protected !!